Antena Meniu Search
x

Durere fără margini după moartea Dariei, fetiţa de 10 ani călcată de un TIR pe trecerea de pietoni, la Loloiasca: "Dumnezeu a luat un înger!"

O fetiţă de doar 10 ani, Daria, a fost călcată de un TIR chiar pe trecerea de pietoni, la Lolileasca, în Prahova, marţi seara, iar cei care au cunoscut-o, prieteni, colegi de şcoală şi rude, o plâng sfâşietor pe micuţă.

O fetiţă de doar 10 ani, Daria, a fost călcată de un TIR chiar pe trecerea de pietoni, la Lolileasca, în Prahova, marţi seara, iar cei care au cunoscut-o, prieteni, colegi de şcoală şi rude, o plâng sfâşietor pe micuţă.

Daria traversase drumul naţional care trece prin sat de sute de ori, spre şcoală. Marţi mergea să îl ia pe frăţiorul ei de 4 ani de la grădiniţă. Traversase mai bine de jumate de şosea, opriseră maşini la trecere, când a fost izbită violent de un TIR, aproape de trotuar. A murit pe loc.

Şoferul, cetăţean moldovean, nu a acordat prioritate şi micuţa a fost strivită pe asfalt. Martorii susţin că TIR-ul circula cu viteză mare şi nu a mai putut frâna. 

Pe acelaşi subiect

Părinţii Dariei, care mai au trei copii, de 14, 11 şi 4 ani, au fost aduşi pe braţe la locul accidentului, urlând de durere.

Imediat după moartea Dariei, pe Facebook au început să curgă mesajele de condoleanţe. "Dumnezeu a luat un înger", a scris una dintre prietenele Dariei, şocată de cele întâmplate. "Dumnezeu să te ierte, suflet bun!", a scris şi o colegă de clasă.

În acelaşi timp, zeci de oameni din Loloiasca sunt revoltaţi de tragedie şi au transmis mesaje furioase: "Inadmisibil! Lipsa de respect si responsabilitate. Marcati corespunzator trecerile de pietoni si incercati sa interveniti activ pentru reducerea vitezei de deplasare. Fortati acest lucru in mod fizic!", a scris un bărbat.

"Politia locala, rutiera ridicati-va de pe scaune și faceți ceva util pentru comunitate.Cate suflete nevinovate trebuie sa mai moară ????????", a fost comentariul unei apropiate a familiei Dariei. Un alt utilizator îl arată cu degetul pe şoferul de TIR: "Unii dintre ei zici ca sunt ucigasi platiti si ce este mai grav se apara între ei. La trecere de pietoni nu are scuze. Localitate, limita 50,presemnalizare si altele ignorate de acest infractor. Ce bină avea copilasul ala? Dacă era copilul lui, cum proceda?"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Durere fără margini după moartea Dariei, fetiţa de 10 ani călcată de un TIR pe trecerea de pietoni, la Loloiasca: "Dumnezeu a luat un înger!"