Antena Meniu Search
x

Video "Daţi-vă la o parte! Faceţi loc!". O familie întreagă, spulberată la Butimanu de un microbuz intrat pe contrasens. Mașinile au fost distruse complet

Accident grav, seara trecută, în judeţul Dâmboviţa. 12 persoane au ajuns la spital, după ce şoferiţa unui microbuz a încercat o depăşire periculoasă, dar a intrat în coliziune frontală cu o maşină de pe contrasens. O tânără de 18 ani, aflată în autoturism, a fost rănită grav şi a fost preluată de un elicopter SMURD, care a transportat-o la spital. 

de Alexandra Bucuroiu

la 30.06.2022, 08:08

Vezi și

Daţi-vă la o parte! Faceţi loc! 

Accidentul s-a petrecut în comuna Butimanu, pe DN 1A, în judeţul Dâmboviţa. În microbuz se aflau nouă persoane care mergeau la serviciu către Bucureşti. Iar o familie - mamă, tată şi fiica de 18 ani - se afla în autoturismul care circula pe ruta Bucureşti-Ploieşti. O singură clipă de neatenţie se putea transforma într-o tragedie de proporţii. 

Cristian Florea - ISU Dâmboviţa: La nivelul judeţului Dâmboviţa a fost activat planul roşu de intervenţie. S-a acţionat la faţa locului cu 9 ambulanţe SMURD, 7 echipaje SAJ, un elicopter şi un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Bucureşti. 

Pe acelaşi subiect

Impactul a fost atât de puternic, încât maşinile au fost distruse complet. Unul dintre pasagerii microbuzului a rămas încarcerat şi a fost scos de pompieri din mormanul de fiare, după zeci de minute. Cristian Florea - ISU Dâmboviţa: A fost deblocată în timp util şi extrasă. Nu au fost persoane inconştiente. 

Accident cumplit la Butimanu. Planul roșu a fost dezactivat după două ore

Tânăra de 18 ani, aflată în autoturism, a suferit răni severe şi a fost transportată cu un elicopter SMURD la spital. În total, 12 persoane au fost transportate la spitalele din Capitală.  

Alexandra Bucuroiu - reporter Observator: Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat după aproape două ore, dar anchetatorii încă continuă cercetările. Vinovată ar fi şoferiţa microbuzului care ar fi vrut să depăşească un alt vehicul. A intrat astfel pe contrasens şi s-a izbit frontal de autoturism. 

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » "Daţi-vă la o parte! Faceţi loc!". O familie întreagă, spulberată la Butimanu de un microbuz intrat pe contrasens. Mașinile au fost distruse complet