Antena Meniu Search
x

Video ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe Drumul Morţii în care patru oameni au murit

O nouă tragedie pe ''Drumul morţii". Patru oameni au murit şi alţi cinci au fost răniţi pe Drumul European 85, în Ialomiţa. Trei maşini s-au ciocnit violent, după ce şoferul uneia dintre ele a intrat într-o depăşire pe care nu avea voie să o facă. Pompierii au activat imediat planul roșu de intervenție. Traficul a fost blocat ore bune. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 29.06.2022, 19:25

Vezi și

În această dimineaţă, cinci bărbaţi, toţi din Buzău, veneau spre Bucureşti. La un moment dat, şoferul a intrat într-o depăşire fără să se asigure. S-a izbit violent de un autoturism în care se aflau un copil de 9 ani şi tatăl acestuia. O a treia maşină, în care se aflau tot două persoane, nu a mai putut opri nici ea la timp. 

Filmul tragicului accident din Ialomiţa în care patru persoane au murit

Apelul la 112 a venit în jurul orei 10 dimineața. Când au văzut cât de gravă este situația, autoritățile au activat planul roșu de intervenție și au cerut sprijinul medicilor din alte județe. 

Ștefan Petrișor, asistent ambulanță: Au intervenit împreună și SMURD București, SMURD Ialomița și SAJ Buzău. O persoană a fost resuscitată acolo și altele trei decedate, nemaiputând face nimic pentru acele persoane.

Pe acelaşi subiect

Patru persoane, inclusiv şoferul vinovat, şi-au pierdut viaţa. Alţi 5 oameni au avut nevoie de ajutor medical. 

Leonid Țurcan, Spitalul Urziceni: La Spitalul Urziceni au fost aduse două victime de 53 și 23 de ani, tată și fiu, aceeași mașină. Cu traumatisme minime...Au fost investigați, după care au plecat la domiciliu.

Resturile celor trei mașini au fost ridicate cu platforma de pe șosea, după aproape două ore în care circulația pe drumul E85 a fost restricționată pe o singură bandă.  

Loghin Andreea, Poliția Ialomița: Se desfășoară cercetare în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurăriLor în care s-a produs accidentul de circulație, sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Drumul European 85 care leagă sudul țării de Moldova a căpătat un renume trist pentru accidentele grave în care frecvent, numeroase persoane își pierd viața.

Ștefan Petrișor, asistent ambulanță: Din păcate, accidentele se petrec foarte des în această zonă...

Ultima tragedie pe E85 a avut loc în aprilie, atunci când patru mașini s-au ciocnit violent. Trei persoane nu au mai putut fi salvate atunci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » ANIMAŢIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul înfiorător de pe Drumul Morţii în care patru oameni au murit