Antena Meniu Search
x

De ce a lipsit ministrul Sănătății de la conferința de luni seară, de la Guvern? Voiculescu: Raed Arafat e direct implicat în operarea acestei unităţi mobile

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a declarat marţi, întrebat de ce nu a fost prezent conferinţa de luni seară, organizată de premierul Florin Cîţu şi de secretarul de stat Raed Arafat pe tema tragediei de la Spitalul Victor Babeş, soldată cu moartea a trei pacienţi, că Raed Arafat e direct implicat în operarea acestei unităţi mobile de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeş, precizând că dacă ar fi fost invitat, ar fi venit.

de Redactia Observator

la 13.04.2021, 16:44

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății - Mediafax Foto / Alexandru Dobre
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Luni seară, premierul Florin Cîțu și secretarul de stat Raed Arafat au susținut o conferință de presă în urma tragediei de la spitalul Victor Babeș. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, nu a fost prezent.

Marți, ministrul Voiculescu a explicat faptul că "premierul l-a invitat pe doctorul Arafat la conferinţa de presă pentru ca este cel care e direct implicat în operarea acestei unităţi mobile de terapie intensivă".

”Cred că premierul l-a invitat pe doctorul Arafat la conferinţa de presă pentru ca este cel care e direct implicat în operarea acestei unităţi mobile de terapie intensivă. Dacă m-ar fi invitat, aş fi mers. Cred că explicaţiile de ieri au fost mai mult decât binevenite”, a afirmat  Voiculescu.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O nouă tragedie într-un spital din România

Cu foarte puțin timp înainte ca premierul Florin Cîțu și șeful DSU, Raed Arafat să înceapă conferința de presă de luni noaptea, Voiculescu a scris pe Facebook faptul că a aflat despre problemele de la spitalul „Victor Babeș” în jurul orei 18.30.

În timpul conferinței, Raed Arafat a oferit detalii pe ore despre modul în care a comunicat autorităților tragedia de la „Victor Babeș”. Șeful DSU a spus că deși a aflat în jurul orei 17.00, a fost sunat de ministrul Sănătății în jurul orei 18.00.

O defecțiune la instalația de oxigen a TIR-ului de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeș a dus la decesul a trei pacienți, luni seara. Alți cinci pacienți au fost transferați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » De ce a lipsit ministrul Sănătății de la conferința de luni seară, de la Guvern? Voiculescu: Raed Arafat e direct implicat în operarea acestei unităţi mobile