Antena Meniu Search
x

De ce sunt revoltaţi şoferii pe bariera către Cota 1400 din Sinaia. Un bărbat a tăiat-o cu flexul la coborâre

Gest incredibil al unui şofer în Sinaia. Pentru că drumul pe care voia să coboare era blocat de barieră, bărbatul s-a dat jos din maşină şi, ajutat de un prieten, a tăiat cu flexul bârna de metal care împiedica accesul mașinilor pe drumul spre Cota 1400. 

de Redactia Observator

la 21.02.2022, 13:20

Vezi și

Drumul era închis cu un scop, pentru protecţia turiştilor, însă bărbatul deranjat de obstacolul apărut în cale nu a ţinut cont de asta şi după ce a deblocat drumul şi-a văzut de treabă. Poliţiştii l-au identificat deja pe şoferul care a tăiat bariera, fiind vorba despre un bărbat de 60 de ani, din localitate. Acesta este cercetat penal pentru distrugere.

Incidentul a avut loc duminică după amiază pe drumul 134, care face legătura între staţiunea Sinaia şi Cota 1400 şi care pe timp de iarnă este închis, accesul pe acest tronson fiind permis doar la ora 8:00 şi la ora 16:00 celor care lucrează în unităţile turistice de la Cota 1400. 

Individul care a intrat duminică dimineaţa pe drum a tăiat cu un flex bariera la coborâre, când a constatat că aceasta a fost lăsată. Imaginile au fost surprinse de un martor.  „În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 60 de ani, domiciliat în staţiune”, a transmis, luni, Poliţia judeţeană Prahova.

Primarul staţiunii Sinaia, Vlad Oprea, a declarat pentru News.ro că după ce au sesizat verbal poliţia, oficialii administraţiei locale vor depune plângere penală pe numele bărbatului.

De ce sunt revoltaţi şoferii de bariera spre Cota 1400

Drumul spre Cota 1400 este blocat de Primăria Sinaia atunci când ninge abundent sau e vânt puternic pentru protejarea șoferilor, potrivit autoităţilor. Unii şoferi din zonă au însă altă variantă: acuză că bariera este pusā în mod abuziv pentru ca turiştii să nu urce cu maşinile şi să fie obligați să ia telecabina, adică să scoată bani din buzunar. Mai mult, unii dintre ei susţin că bariera blochează drumul şi vara, şi iarna.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » De ce sunt revoltaţi şoferii pe bariera către Cota 1400 din Sinaia. Un bărbat a tăiat-o cu flexul la coborâre