Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto „De ce voi? Cu ce ați greșit voi să se întâmple așa?” Alexandra şi Florina, două surori din Argeş, au murit brusc la un an după ce îşi pierdeau fulgerător mama

Dramă după dramă într-o familie din Argeş. Două surori, care au participat la o petrecere, şi-au găsit sfârşitul într-o casă în construcţie, unde au decis să rămână alături de un bărbat de 44 de ani.

de Monica Palade

la 09.03.2022 , 17:33

Cum casa nu era racordată nici la electricitate şi nici la gaz, cei trei au improvizat, aşa că au legat un aparat la o butelie cu gaz. Asta avea să le aducă moartea.

Cei trei au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon şi au fost descoperiți după multe ore de cumnatul bărbatului. Cercetările continuă în acest caz. Drama este cu atât mai mare, cu cât în urmă cu un an cele două fete îşi pierdeau fulgerător.

Şi-au condus mama pe ultimul drum

Articolul continuă după reclamă

„De ce Doamne, de ce pe ea de ce ca numai pot nu mai pot ..Mama mea frumoasă...n am cuvinte n am cuvinte sa spun tot ce simt ca nu mai ești numai pot simt ca mor ai rupt inima in mine. Vino mama înapoi. Vino ca nu mai pot, nu mai pot mama, mămica mea frumoasa viața mea ochii mei inima mea tot ce am avut și tot ce am pe lumea asta, nu mai am ...nu mai pe nimeni,pe nimeni mama mea decât pe tine te aveam sufletul meu frumos, întoarce te mama înapoi, nu ma lăsa așa ..nu mă lăsa viața mea inima mea, nu mai pot mama mea fără tine nu mai pot ..offf viața meaa, te am iubit,te iubesc și te voi iubi cel mai mult și cel mai mult din lumea asta, nu pot sa cred așa ceva ,nu pot sa accept așa ceva ca tu nu mai ești ca tu nu vei mai fi mama mea, casa e goală mama fără tine, cine ma mai suna pe mine ..cine o sa mai fie mama lângă mine cine mama cine pe cine mai văd eu mama pe cine pe cine mor de dorul tău mor numai pot mama de ce de ce mama de ce. Vino mama mea înapoi ..Vino mama ca ai rupt sufletul și inima in mine mama

Pe acelaşi subiect

Nu o sa te uit niciodată inima mea frumoasa ...n am cum viața mea n am cum niciodată nu pot sa te uit mama mea, te iubesc și te voi iubi din tot sufletul meu așa cum am făcut o pana acum...”, a fost mesajul scris de Florina, când mama lor s-a stins fulgerător din viaţă.

„M-ai învățat TOT ,dar nu m-ai învāțat niciodată cum aş putea să trăiesc şi sā mā descurc fără tine”, a scris şi Alexandra.

Acum cele trei se vor reuni în ceruri.

Mesaje emoţioanante după moartea fetelor

Vestea morţii celor două fete a căzut ca un trăsnet pentru cei apropiaţi. Mesajele au curs pe reţelele de socializare. „Cum???? Cum ai putut sa pleci de lângă noi??? Nu îmi vine sa cred asa ceva ....Dumnezeu a hotărât să ne despartă....

"Vei fi în sufletele noastre pentru totdeauna. Dumnezeu să te odihnească în pace prietena mea! Nu te voi uita niciodată”.

"Nu pot sa cred, nu realizez ce se întâmpla!!! De ce voi ????? Cu ce ați greșit voi sa se întâmple așa ???? N am cuvinte, am stat toate la aceeași masa și acum sa aud ca nu mai sunteți. Drum liniștit spre cer!"

"Dumnezeu sa va odihnească în pace,prietenele mele. Nu-mi vine sa cred,nu vreau sa cred...De ce voi?De ce acum?....Veti ramane veșnic in sufletul si mintea mea”.

“Durere si inimi distruse ati lasat in urma voastra, ca fulgerul ati plecat catre portile raiului unde Niculina Negoescu va asteapta . Dumnezeu sa va odihneasca in pace !”

“Ne ai părăsit prea repede dragostea mea! Florina, drum lin către îngeri”.

“De ce voi? Atat de tinere pline de viața și speranța! Îngerii sa vegheze drumul lin către Dumnezeu! Golul lăsat in urma este infinit ! Îmi voi aminti cu drag de voi!”

„Suflețelul meu frumos, nu pot sa accept ideea ca tu nu mai ești aici cu noi , noi doua am fost mai mult decât surori , tu erai lângă mine indiferent de certuri și de orice , fa sufletul meu , n ai idee câta durere ai băgat în inima mea , ai suferit mult după măicuța ta și îți spuneam fa zâna mea o sa fie bine ca o sa te ridici ușor ușor , dar n ai mai rezistat inima mea, eu rămân sora ta indiferent de situație , am promis ca nici moartea nu o sa ne despartă, am sa te iubesc pana când ne vom reîntâlni amândouă inima mea”.

“Când aud cuvântul "prietenie" ma gândesc la tine...Nu îmi vine sa cred ce am putut sa aud...Ce veste am putut sa primesc...Vei rămâne în sufletul meu veșnic ...Ai fost omul cel mai apropiat de sufletul meu...Cu tine puteam sa vorbesc orice...Tu ai fost cel mai bun om pe care l-am cunoscut...Mereu când am avut nevoie de cineva tu ai fost lângă mine...Mereu când plângeam tu mi-ai șters lacrimile... Mi-ai rupt sufletul! Nu pot sa cred, refuz sa cred ce am aflat... Parca te aud cum radeai , parca te vad și acum în fața mea... Odihnește-te în pace suflet frumos...”, au fost câteva dintre mesaje.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » „De ce voi? Cu ce ați greșit voi să se întâmple așa?” Alexandra şi Florina, două surori din Argeş, au murit brusc la un an după ce îşi pierdeau fulgerător mama