Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Delicatese unguresti si sarbesti, intr-o piata din Capitala

Mancarea buna ne aduce la aceeasi masa cu ungurii si sarbii. Gratarul si cazanele bine incinse i-au facut pe cei care au iesit la cumparaturi intr-o piata din Capitala sa se opreasca pentru o farfurie de papricas si o portie de plescavita.

de Redactia Observator

la 14.04.2013 , 12:06

Zece kilograme de carne de vita, cinci kilograme de porc si tot atatea de oaie. Toate bine condimentate si numai bune de intins pe gratarul incins. In jumatate de ora de perpelit cand pe o parte, cand pe alta, plescavita sarbeasca, lunga de doi metri, a fost gata.

Agitatie mare si pe langa ceaunul sub care focul arde mocnit. Bucatarii l-au pregatit cu atentie, mai ales ca secretul unui papricas facut ca la carte sta in legumele proaspete bine rumenite.

Ametiti de mirosul carnii rumenite la gratar, bucurestenii care tin post au asteptat ca bucatarii sa pregareasca cele douazeci de kilograme de papricas.

Vezi și

Cum portiile au fost gratuite, nu putini sunt cei care au ramas doar cu pofta.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Comentarii


Întrebarea zilei
Aţi decis cu cine votaţi în primul tur la alegerile prezidenţiale?
Observator » Evenimente » Delicatese unguresti si sarbesti, intr-o piata din Capitala