Antena Meniu Search
x

Delicatese unguresti si sarbesti, intr-o piata din Capitala

Mancarea buna ne aduce la aceeasi masa cu ungurii si sarbii. Gratarul si cazanele bine incinse i-au facut pe cei care au iesit la cumparaturi intr-o piata din Capitala sa se opreasca pentru o farfurie de papricas si o portie de plescavita.

Vezi și

Zece kilograme de carne de vita, cinci kilograme de porc si tot atatea de oaie. Toate bine condimentate si numai bune de intins pe gratarul incins. In jumatate de ora de perpelit cand pe o parte, cand pe alta, plescavita sarbeasca, lunga de doi metri, a fost gata.

Agitatie mare si pe langa ceaunul sub care focul arde mocnit. Bucatarii l-au pregatit cu atentie, mai ales ca secretul unui papricas facut ca la carte sta in legumele proaspete bine rumenite.

Ametiti de mirosul carnii rumenite la gratar, bucurestenii care tin post au asteptat ca bucatarii sa pregareasca cele douazeci de kilograme de papricas.

Cum portiile au fost gratuite, nu putini sunt cei care au ramas doar cu pofta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Delicatese unguresti si sarbesti, intr-o piata din Capitala