Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Deliciu mediteranean, preparat la festivalul de street food de la Constanţa

Mâncare mediteraneană, fructe de mare, scoici, toate asezonate cu sangria. Toate acestea îi aşteaptă pe turiştii care mai vor să prindă ultimele zile calde pe malul mării. La festivalul de street food de la Constanţa, nu doar preparatele pescăreşti au fost la mare căutare.

de Redactia Observator

la 22.09.2018 , 23:26

Mâncare mediteraneană, fructe de mare, scoici, toate asezonate cu sangria. Toate acestea îi aşteaptă pe turiştii care mai vor să prindă ultimele zile calde pe malul mării. La festivalul de street food de la Constanţa, nu doar preparatele pescăreşti au fost la mare căutare. Burgerii, mâncarea mexicană, dar şi deserturile au umplut mesele de dimineaţă şi până seara.

Paella cu creveţi şi fructe de mare, asezonată cu un pahar de sangria. Nu, nu suntem în Spania, ci la festivalul de mâncare stradală din Constanţa. Şi platourile cu scoici i-au îmbiat pe turişti. 

Pe lângă bucatele pescăreşi, şi burgerii, taco sau buritto s-au vandut ca pâinea caldă. 

Vezi și

Cele mai căutate deserturi de la festival au fost clătitele. Aceşti tineri au transformat prepararea lor în artă. Clătitelor le-au dat chiar şi nume, dupa pictori faimoşi. 

O porţie de paella sau de scoici costă 30 de lei. Iar clătitele, între 11 şi 18 lei. Festivalul rămâne deschis până duminică seară, în centrul istoric al Constanţei. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Deliciu mediteranean, preparat la festivalul de street food de la Constanţa