Demonstraţii culinare live, în Capitală. Chefi de renume s-au întrecut în gătit
Culoare, arome şi reţete inedite. Pe scurt: spectacol în bucătărie. Chefi de renume s-au întrecut în gătit la singura expoziţie internaţională din România dedicată domeniului HORECA.
Culoare, arome şi reţete inedite. Pe scurt: spectacol în bucătărie. Chefi de renume s-au întrecut în gătit la singura expoziţie internaţională din România dedicată domeniului HORECA. Specialiştii au făcut demonstraţii culinare live, iar cei care au asistat la ele au putut afla secretele din spatele meniurilor sofisticate, apreciate în toată lumea. Pe lângă ingrendientele exotice, carnea de porc şi varza românească au fost vedetele din farfurii.
Care este legătura dintre România şi Japonia? Aparent, niciuna. Bucătarii iscusiţi au reuşit să unească, însă, cele două culturi. Cel puţin, în platingul perfect.
De la aperitiv am trecut la felul principal.
Meniul nu poate fi complet însă fără un vin pe măsură. L-am ales cu ajutorul unui specialist.
Din spectacolul de culoare şi gust a făcut parte şi un desert din fructe. Chef Mircea Iovan ne-a îndemnat să încercăm şi noi reţeta.
De altfel, unele reţete prezentate la expoziţie au o istorie fabuloasă.
Demonstraţiile culinare au avut loc în cadrul unei expoziţii internaţionale care a avut loc în Capitală, la Romexpo, timp de trei zile.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰