Demonstraţii culinare live, în Capitală. Chefi de renume s-au întrecut în gătit
Culoare, arome şi reţete inedite. Pe scurt: spectacol în bucătărie. Chefi de renume s-au întrecut în gătit la singura expoziţie internaţională din România dedicată domeniului HORECA.
Culoare, arome şi reţete inedite. Pe scurt: spectacol în bucătărie. Chefi de renume s-au întrecut în gătit la singura expoziţie internaţională din România dedicată domeniului HORECA. Specialiştii au făcut demonstraţii culinare live, iar cei care au asistat la ele au putut afla secretele din spatele meniurilor sofisticate, apreciate în toată lumea. Pe lângă ingrendientele exotice, carnea de porc şi varza românească au fost vedetele din farfurii.
Care este legătura dintre România şi Japonia? Aparent, niciuna. Bucătarii iscusiţi au reuşit să unească, însă, cele două culturi. Cel puţin, în platingul perfect.
De la aperitiv am trecut la felul principal.
- Bătaie la staţia de metrou Eroii Revoluţiei. Un bărbat agresiv a fost internat la Psihiatrie după ce a lovit un...
- Un elev de 10 ani al unei şcoli din Capitală a ascuns într-o toaletă un briceag de 20 de cm. Băiatul a găsit...
- Ger de crapă pietrele, după 4 zile de viscol şi ninsori în Capitală. Codul galben de frig, valabil până luni
- Bucureştiul, paralizat după 48 de ore de ninsoare. Marile artere nu sunt curăţate, iar nămeţii au umplut...
- Momentul în care un bărbat deghizat în femeie fură o geacă dintr-un magazin din Capitală şi loveşte angajatele
Meniul nu poate fi complet însă fără un vin pe măsură. L-am ales cu ajutorul unui specialist.
Din spectacolul de culoare şi gust a făcut parte şi un desert din fructe. Chef Mircea Iovan ne-a îndemnat să încercăm şi noi reţeta.
De altfel, unele reţete prezentate la expoziţie au o istorie fabuloasă.
Demonstraţiile culinare au avut loc în cadrul unei expoziţii internaţionale care a avut loc în Capitală, la Romexpo, timp de trei zile.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰