Antena Meniu Search
x

Video Depăşire criminală, pe drumul care leagă Gherla de Cluj-Napoca. Momentul în care un impact frontal teribil este evitat la milimetru

Imagini surprinse pe drumul care leagă Gherla de Cluj-Napoca ne arată cât rău poate să facă un moment de teribilism la volan. Un şofer a depăşit la limită un autocar plin deşi din faţă îi venea o maşină. Doar viteza de reacţie a şoferului care venea pe contrasens a făcut ca totul să nu se termine tragic. În imaginile filmate de o cameră de bord se vede cum şoferul care circula regulamentar a reuşit să evite un impact frontal doar după ce a ieşit cu maşina pe acostament.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 23.04.2024, 13:45

Vezi și

Imaginile au ajuns deja şi la poliţie, iar agenţii lucrează la identificarea şoferului.

Au chiar şi numărul de înmatriculare al autotuirismului, însă proprietarul trebuie să le indice cu exactitate cine s-a aflat la volan în momentul respectiv.

Depășire criminală pe drumul care leagă Gherla de Cluj-Napoca. Impact frontal evitat milimetric

Totul s-a întâmplat sâmbătă dimineață, la ora 5.00, pe drumul care leagă Gherla de Cluj-Napoca. În imagini se vede cum șoferul grăbit intră în depășirea unui autocar, deși din senul opus venea o altă mașină. Un alt șofer l-a atenționat cu farurile pe vitezoman că  nu poate efectua depășirea, dar degeaba. Impactul frontal a fost evitat milimetric, și doar datorită șoferului care circula regulamentar și care, nevoit de împrejurări, a ieșit în afara carosabilului, pe acostament. A reușit, în cele din urmă, să revină pe șosea, astel că, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Pe acelaşi subiect

După ce va fi identificat și dacă va recunoaște fapta, având în vedere că numărul de înmatriculare nu se vede foarte clar, șoferul riscă să fie sancționat. 

Şoferii ar putea merge la poliţie cu filmări cu manevre riscante făcute de alţii în trafic

Printr-un proiect propus de ministerul de Interne, se doreste ca, în curând, șoferii cu un astfel de comportament să poată fi sancționați pe baza sesizărilor și imaginilor depuse la poliție de alți participanți la trafic. Sesizarea trebuie să conțină, în mod obligatoriu, datele celui care o face, dar și data, ora și locul sau orice informaţii care pot duce la identificarea vinovatului.

Polițiștiii vor corobora și alte probe sau imagini de pe alte camere, astfel încât să îl poată sancționa pe cel imprudent. Conform propunerii, sesizarea va trebui depusă în maximum o lună de la incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Depăşire criminală, pe drumul care leagă Gherla de Cluj-Napoca. Momentul în care un impact frontal teribil este evitat la milimetru