Antena Meniu Search
x

Deputatul Sergiu Bîlcea, prima reacţie după moartea fostului său socru în explozia de la Arad: "Sunt șocat și îndurerat"

Deputatul Sergiu Bîlcea, fostul ginere al omului de afaceri mort în explozie, a avut o primă reacţie pe pagina de Facebook după moartea şocantă a acestuia-.

de Monica Palade

la 31.05.2021, 13:55

Politicianul se arată șocat și îndurerat de cele întâmplate și recunoaşte că este un moment greu pentru familie şi pentru copiii săi. 

„Sunt șocat și îndurerat de decesul fostului meu socru, bunicul copiilor mei. Chiar dacă viața a făcut să nu ne mai vedem de mult timp, a fost un bunic apropiat de Alexandra și Vlad, care resimt acum dureros această mare pierdere. Este un moment greu pentru familie, în aceste împrejurări rog pe toată lumea să respecte dreptul la intimitate și viață privată a familiei Crișan”, a spus deputatul PNL.

O moarte suspectă

Reamintim, că omul de afaceri Ioan Crişan, patronul firmei piscicole Crimatex, a murit în urma unei explozii, urmată de un incendiu în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale.

Se pare că bărbatul s-a urcat în mașina,după ora 7.00, după ce și-a băut cafeaua la o cafenea din zonă, iar când a pornit mașina, aceasta a explodat. ISU Arad anunță că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Deputatul Sergiu Bîlcea, prima reacţie după moartea fostului său socru în explozia de la Arad: "Sunt șocat și îndurerat"