Antena Meniu Search
x

Video Descinderi la un centru din Vâlcea unde s-ar fi falsificat certificate verzi. Şapte persoane, 6 asistente şi un medic, vizate de anchetatori

Au fost percheziţii în această dimineaţă în Vâlcea, într-un caz ce vizează certificate false de vaccinare. Din primele informaţii mai multe persoane, dar şi instituţii ar fi implicate.

Alin Stan
de Alin Stan

la 13.12.2021, 13:25

Vezi și

Percheziţiile au avut loc la un centru din Mihăeşti, judeţul Vâlcea, şi au fost deja duse la audieri şapte persoane pânp în acest moment. Este vorba despre şase asistente medicale şi un medic. Procurorii cred că este vorba despre o mafie de falsificare a certificatelor verzi.

A fost instituit şi un dosar în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. Descinderi au avut loc la multe instituţii printre care şi Primăria Mihăeşti, acolo unde o asistentă este şi angajată a instituţiei. Totodată, descinderi au avut loc şi la domiciile mai multor persoane care au beneficiat de certificatele false. Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii şi ce măsuri vor fi luate în continuare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Descinderi la un centru din Vâlcea unde s-ar fi falsificat certificate verzi. Şapte persoane, 6 asistente şi un medic, vizate de anchetatori