Antena Meniu Search
x

Descoperire şocantă în Piatra Neamţ. Trupul unui bărbat a fost găsit sub un pod. Familia spune că ar fi fost ucis!

Vezi și

Trupul fără viaţă al unui bărbat a fost găsit sub un pod, în canalul de aducţiune al râului Bistriţa. Familia îl căuta de ore bune, iar la aflarea veştii, crede că cineva l-ar fi omorât, deoarece nu ar fi avut niciun motiv să-şi pună capăt zilelor. Poliţiştii trebuie să desluşească acum misterul!

Oamenii dăduseră alarma încă de miercuri, de când bărbatul de 59 de ani dispăruse de acasă. 

Ieri după-amiază, mai mulţi localnici au alertat autorităţile după ce au găsit trupul fără viaţă al unui bărbat chiar în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, sub un pod. 

În cele din urmă, omul a fost identificat. 

Medicii veniţi la apel au declarat decesul. Bărbatul era mort de ore bune. Acum, cazul ridică semne de întrebare.

Păreri contradictorii. Nimeni nu ştie însă ce s-a întâmplat exact, iar familia vine cu o ipoteză teribilă. Rudele cred că bărbatul a fost ucis, luând în considerare că acesta nu avea nici un motiv să-şi pună capăt zilelor şi nici nu a lăsat vreun bilet de adio.

Poliţiştii au, acum, o misiune dificilă. Trebuie să stabilească dacă este vorba despre accident, sinucidere sau crimă. Cauza morţii va fi stabilită de legişti, la necropsie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Descoperire şocantă în Piatra Neamţ. Trupul unui bărbat a fost găsit sub un pod. Familia spune că ar fi fost ucis!