Antena Meniu Search
x

Destin tragic pentru un tânăr din Constanța. Radu a murit în timp ce fugea după un bărbat care furase un telefon

Destin tragic pentru un tânăr de 24 de ani din Constanța, care a murit în timp ce fugea ca să prindă un hoț. Radu se afla în Piața Tomis III din Constanța, când un bărbat necunoscut a furat telefonul unei vânzătoare din piață și a încercat să se facă nevăzut. Tânărul a pornit imediat pe urmele hoțului, însă s-a prăbușit la pământ și nu și-a mai revenit.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 24.09.2021, 17:35

Momentul în care Radu este luat cu ambulanța din Piata Tomis III
Destin tragic pentru un tânăr din Constanța. Radu a murit în timp ce fugea după un bărbat care furase un telefon - Replica de Constanța

Tragedia s-a petrecut marți, în una dintre cele mai aglomerate piețe din Constanța. Radu a văzut cum un bărbat a furat telefonul unei vânzătoare din piața Tomis III din Constanța și a fugit, așa că a încercat să-l prindă, însă nu a făcut prea mulți pași pentru că s-a prăbușit la pământ.

Un echipaj de ambulanță a fost chemat de urgență la fața locului și l-a preluat pe tânăr la spital, însă acesta nu și-a mai revenit și a fost declarat decedat. Potrivit apropiaților, Radu suferea de afecțiuni cardiace.

Hoțul a furat telefonul unei vânzătoare din piața Tomis III

Potrivit IPJ Constanța, incidentul s-a petrecut marți după-amiază, în jurul orei 17.15. Din cercetări a reieșit faptul că bunul sustras aparținea unei femei de 49 de ani și se afla pe o masă pe care aceasta avea expuse produse în vederea comercializării. 

Pe acelaşi subiect

Doi bărbați au alergat cu scopul de a prinde persoana bănuită de comiterea faptei, la un moment dat unul dintre aceștia prăbușindu-se la pământ, fiind nevoie de intervenția unui echipaj medical. Din păcate, bărbatul, de 24 de ani, a decedat la spital, urmând a se efectua necropsia pentru a se stabili cauza decesului. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și ucidere din culpă.

Tânărul decedat în piață, plâns de cei care îl cunoșteau

Oamenii care îl cunoșteau pe tânărul de 24 de ani spun că acesta era cuminte și obișnuia să le dea o mână de ajutor comercianților din piață.

”Radu avea în jur de 24-25 de ani și era un super băiat. Ajuta oamenii din Tomis III cu diferite treburi, fără să aștepte ceva în schimb. Era un băiat cuminte și educat, chiar dacă viața nu a fost prea fericită pentru el, acesta trăind mai mult pe străzi. În ultimul timp, reușise să își închirieze o casă și locuia acolo. Din păcate, a decedat la spital, în încercarea de a ajuta un om”, a declarat un apropiat al acestuia pentru Replica de Constanța.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Destin tragic pentru un tânăr din Constanța. Radu a murit în timp ce fugea după un bărbat care furase un telefon