Antena Meniu Search
x

Detalii cutremurătoare despre fetiţa de un an şi 11 luni ucisă de unchiul ei, în noaptea de Anul Nou. Tatăl copilei a povestit filmul crimei

O fetiţă de doar un an şi 11 luni a fost ucisă în noaptea de Anul Nou de unchiul ei. Bărbatul a lovit-o cu sălbăticie.

Detalii cutremurătoare despre fetiţa de un an şi 11 luni ucisă de unchiul ei, în noaptea de Anul Nou. Tatăl copilei a povestit filmul crimei

O fetiţă de doar un an şi 11 luni a fost ucisă în noaptea de Anul Nou de unchiul ei. Bărbatul a lovit-o cu sălbăticie şi tatăl micuţei povesteşte clipele de groază trăite în momentul în care a descoperit crima.

Fetiţa era crescută în satul mureşean Chinari doar de tatăl ei, iar de câteva săptămâni locuia cu ei şi fratele acestuia, abia eliberat din puşcărie. În noaptea de Anul Nou tatăl a plecat de acasă şi l-a lăsat pe fratele în vârstă de 21 de ani cu micuţa.

"Am vrut să merg la pluguşor să fac şi eu nişte bani, să am ce să dau la copilă să mănânce. A zis: du-te liniştit, că am grijă de copilă. Asta s-a întâmplat, că am ajuns la Valea Rece la soră-mea, acolo o sunat frati-mio, hai acasă că uite, o murit copila. Atunci am venit acasă şi am găsit copila moartă. El o zis că nu i-o făcut nimica. I-am spus: mp omule, taci, că o fost copila lovită. O fost trântită la perete, o rupt gâtul, cu ranga i-o dat în cap. El s-o drogat. O plâns copila şi pentru nervii ăştia o dat în ea. O fost plină cu sânge.", a povestit, la două zile după nenorocire, tatăl.

Mama fetiţie a plecat la o săptămână după ce tatăl acesteia ieşise din închisoare. A dispărut de acasă. Tatăl s-a îngrijit însă de copilă: "Am avut grijă de ea. Ştiu toţi oamenii. I-am făcut de mâncare, eu am spălat-o."

Pe acelaşi subiect

Vecinii spun că ucigaşul se droga, bea şi nu ştia ce mai face când era drogat. Alerga fetiţele din sat pe drum. A fost reclamat la poliţie, dar nimeni nu a intervenit. Aşa s-a ajuns la crimă, în singura ocazie în care tatăl şi-a rugat fratele să aibă grijă de nepoţica lui.

Sătenii din Chinari povestesc că tatăl micuţei se străduia din răsputeri să o crească, o lua cu el în spate când se ducea să aducă lemne, sau când mai muncea cu ziua prin sat. Era ajutat şi de vecini, care âi aduceau de mâncare pentru copilă.

Criminalul a fost arestat pentru 30 de zile şi e cercetat pentru omor deosebit de grav.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Detalii cutremurătoare despre fetiţa de un an şi 11 luni ucisă de unchiul ei, în noaptea de Anul Nou. Tatăl copilei a povestit filmul crimei