Antena Meniu Search
x

Video Detalii în cazul bărbatului ucis de iubită şi cărat cu tomberonul, la Mureş. Motivul cutremurător al crimei, mărturisit de mama suspectei

Ies la iveală detalii cutremurătoare în cazul femeilor prinse în timp ce cărau cadavrul unui bărbat în tomberon. Individul a fost ucis pentru că ar fi încercat să-şi violeze fetiţa de opt ani. A fost picătura care a umplut paharul. Soţia a reactionat, sătulă de bătăi in fiecare zi şi de faptul că poliţia nu face nimic. Înainte de crimă, a fost la magazin să-şi cumpere un topor.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 19.02.2021, 21:23

Vezi și
  • Noi detalii în cazul crimei din Târgu Mureş
  • Bărbatul ar fi încercat să îşi batjocorească fetiţa de opt ani

Maria Kiss, mama suspectei: Alaltăieri seară ce a făcut, a venit pus pe scandal, era beat? În fiecare zi a fost beat. A bătut-o pe fiica mea, pe nepoţica mea. N-a mai rezistat fata? Nu. 

Este mama suspectei de crimă. Femeia şi-a ajutat fiica să scape de cadavru. Împreună, l-au aşezat într-un tomberon. Plănuiau să-l ducă în pădurea aflată la câteva sute de metri de blocul în care locuiesc şi să-l îngroape.

Omul a văzut că un picior ieşea din tomberon şi a anunţat poliţia. 

Maria Kiss, mama suspectei: Unde s-a întâmplat? Aici, în cameră, e distrus de tot. V-aţi dus spre pădure cu fiica? Da. Şi a văzut lumea? (dă din cap că da)

Femeia şi-a premeditat fapta, spun anchetatorii. Cu două săptămâni înainte, a cumpărat un topor. Gestul ei ascunde însă un secret întunecat.

''Pe maică-sa şi pe fetiţă. 

Că ce?

Că a vrut să violeze.

Când?

Atunci, seara, când s-a întâmplat.''

Maria Kiss, mama suspectei: A fost vreodată, a depus plângere la poliţie pentru? Sigur că da, a fost poliţia aici de foarte mult ori şi n-a făcut nimic. Degeaba am chemat.

Ce explicaţii oferă specialiştii cu privire la caz

Gabriela Groza, doctor în psihologie judiciară: Este cunoscut acest tipar al victimei care, la un moment dat, nu mai poate şi dintr-un motiv sau altul, ajunge să comită omorul. Nu vorbim de un profil violent al victimei, ci vorbim de o persoană care nu mai vede alte soluţii.

Fiica celor doi este acum în grija protecţiei copilului.

Constantin Doru, DGASPC Mureş: Vom merge până la rudele de gradul 4 inclusiv şi vom vedea dacă acestea îşi doresc să crească minora.

Femeia de 43 de ani a fost arestată pentru 30 de zile. Pentru fapta ei, riscă între 10 şi 20 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Detalii în cazul bărbatului ucis de iubită şi cărat cu tomberonul, la Mureş. Motivul cutremurător al crimei, mărturisit de mama suspectei