Antena Meniu Search
x

Galerie foto Detalii înfiorătoare despre crima multiplă din Bascov: Cele cinci victime au fost ucise cu pietre, în două locuinţe diferite. Au fost surprinse de atacul nebun

Detalii înfiorătoare au ieşit la iveală în timpul anchetei crimei din Bascov, în care o familie a fost ucisă aproape în întregime. Singurul supravieţuitor, un bărbat nu se afla acasă în momentul şocantului incident.

de Monica Palade

la 09.08.2022, 22:34

Cele cinci crime au avut loc în două case diferite, situate una peste drum de cealaltă. Criminalul ar fi dormit cu părinţii şi cu fratele său, într-una dintre case.

Cinci vieţi luate în câteva ore 

În cealaltă casă dormea mama, fetiţa de cinci ani şi soţul femeii. În cursul nopţii, agresorul şi-ar fi omorât părinţii şi fratele, iar în cursul dimineţii, după ce a plecat bărbatul de acasă, a intrat în a doua casă, peste mamă şi copila de cinci ani, respectiv sora şi nepoata criminalului, pe care le-a ucis, informează reporterul Observator Bogdan Dinu. Toate victimele au fost luate prin surprindere de înfiorătorul atac.

În plus, armele crimei au fost „pietre” și alte „obiecte tăietoare”. Autopsiile celor cinci urmează să fie făcute miercuri.

Șeful serviciului de Medicină Legală din Argeș, Dan Manu, a confirmat că înfiorătoarele faptelor au avut loc în decursul câtorva ore. „Dacă mă întrebați pe mine, ca medic legist eu cred că toți 5 au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu înspre dimineață”. În ce-l privește pe suspect, acesta era în tratament, se afla în evidența unui medic psihiatru și lua medicamente. În plus, acesta era dispus la dialog, a declarat șeful IML.

Reamintim că cinci oameni, printre care un copil de 5 ani, au fost găsiți morți, marți, în Bascov, județul Argeș. Un apel la 112 făcut de către un bărbat anunța că, în momentul când s-a întors acasă, a găsit 5 membri ai familiei decedați: soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei 2 socri și un cumnat. Principalul suspect a fost găsit în grădină. Era rănit pentru că ar fi încercat să îşi ia viaţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Detalii înfiorătoare despre crima multiplă din Bascov: Cele cinci victime au fost ucise cu pietre, în două locuinţe diferite. Au fost surprinse de atacul nebun