Antena Meniu Search
x

Curs valutar

DETALII ÎNFIORĂTOARE despre MĂCELUL din Focşani! De la ce a pornit cea mai SÂNGEROASĂ răfuială petrecută în Vrancea, în ultimii 20 de ani

O răfuială incredibilă între două familii de rromi s-a soldat cu patru morţi. S-a întâmplat noaptea trecută, pe o stradă într-un cartier din Focşani. Cele patru victime: soţ, soţie, fiu şi fratele soţului! 

de Redactia Observator

la 28.06.2017 , 14:59

O răfuială incredibilă între două familii de rromi s-a soldat cu patru morţi. S-a întâmplat noaptea trecută, pe o stradă într-un cartier din Focşani. Cele patru victime: soţ, soţie, fiu şi fratele soţului! 

Dacă bărbaţii au murit în jurul orei 1:00, după ce au fost loviţi cu bâte, topoare, furci şi cuţite, femeia a fost declarată decedată la spital în jurul orei 4.30, după ce fusese, la rândul ei, înjunghiată.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit monitorulvn.ro, conflictul ar fi pornit de la o femeie, membră a unuia dintre clanuri, care ar fi fugit de acasă cu copiii. 

Pe acelaşi subiect

Citeşte şi: Unul dintre autorii MĂCELULUI din Focşani face MĂRTURII ŞOCANTE: "Am dat cu ce am putut, cu RANGA, CUŢITUL şi o bâtă de cioban. L-am tăiat p' ăla la gât, am dat cu cuţitul în ea ..."

Surse din cadrul spitalului au declarat pentru jurnalişti că femeia s-ar fi prezentat mai devreme în cursul serii la unitatea spitalicească prezentând numeroase semne ale unei agresiuni fizice.

După ce a fost investigată medical, a fost lăsată să plece acasă. În jurul orei 1:30, a ajuns din nou la spital, de data aceasta înjunghiată în abdomen.

Citeşte şi: MĂCEL, noaptea trecută, în Focşani! Trei bărbaţi, CĂSĂPIŢI CU TOPORUL, o femeie ÎNJUNGHIATĂ. Cadavrele au fost găsite pe stradă. IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Femeia decedată are 44 de ani şi a fost adusă la spital cu plagă înjunghiată hemitorace anterior linie axilară anterioară. Cea de-a doua femeie ajunsă la spital în urma aletrcaţiei este o tânără de 22 de ani, însărcinată în 12 săptămâni.

Ea prezenta traumatism cranio-cerebral minor şi nu a fost internată.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » DETALII ÎNFIORĂTOARE despre MĂCELUL din Focşani! De la ce a pornit cea mai SÂNGEROASĂ răfuială petrecută în Vrancea, în ultimii 20 de ani