Antena Meniu Search
x

Noi detalii despre moartea lui Marcel Toader. A trecut cu vederea două recomandări făcute de medici

Marcel Toader, fost mare rugbist român şi fost afacerist, cunoscut şi graţie apariţiilor din emisiunile mondene, a murit sâmbătă, la 56 de ani, după ce se afla la vila unui prieten din Periş şi i s-a făcut rău.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.08.2019, 15:47

Marcel Toader a murit la doar 56 de ani
Marcel Toader trebuia să se opereze, dar a amânat intervenţia chirurgicală - Facebook Marcel Toader

Marcel Toader, fost mare rugbist român şi fost afacerist, cunoscut şi graţie apariţiilor din emisiunile mondene, a murit sâmbătă, la 56 de ani, după ce se afla la vila unui prieten din Periş şi i s-a făcut rău.

Multă lume a părut şocată de decesul lui Marcel Toader, însă puţină lume ştia că acesta a avut un trecut medical extrem de important.

Marcel Toader trebuia să se opereze, dar a amânat intervenţia chirurgicală

Conform apropiaţilor lui Marcel Toader, fostul mare rugbist român a murit sâmbătă din cauza unui infarct, dar el mai suferise un infarct în urmă cu câţiva ani.

Atunci i s-a montat un stent dar, în timp, a dezvoltat probleme cardiace din ce în ce mai grave, fiind descoperit cu aritmie şi necroză cardiacă.

Marcel Toader a trecut cu vederea două recomandări importante făcute de medici.

În primul rând, după intervenţia de la primul infarct, a renunţat mult prea repede la medicamentele primite de la doctor considerând că acesta i-a dat mult prea multe pastile.

În al doilea rând, Marcel Toader urma să fie operat de necroză cardiacă, respectiv să i se îndepărteze ţesuturi necrozate care puneau presiune pe muşchiul inimii. Din păcate, însă, fostul mare rugbist român a amânat operaţia respectivă.

Sâmbătă, Marcel Toader a murit la doar 56 de ani, el urmând să fie înmormântat cel mai probabil miercuri în localitatea Cumpăna, unde este înmormântat şi tatăl său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Noi detalii despre moartea lui Marcel Toader. A trecut cu vederea două recomandări făcute de medici