Antena Meniu Search
x

Video Detalii revoltătoare din ancheta de la grădiniţa groazei din Ilfov. Alte 3 angajate, bănuite că ar terorizat copiii

Noi detalii revoltătoare ies la iveală în ancheta pornită în grădiniţa din Popeşti Leordeni. Se pare că ţipetele, certurile şi bătăile erau metodele educative la care apelau şi alte îngrijitoare, nu doar educatoarea de la care a pornit scandalul. Alte trei angajate sunt bănuite de un comportament similar, susţine avocata mamei care a făcut publică înregistrarea şocantă de la grădiniţă. Vă reamintim, femeia i-a pus un microfon în haine fetiţei ei, după ce a observat semne de violenţă pe corpul celei mici. Între timp grădiniţa a fost închisă şi amendată, iar audierile continuă.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 21.02.2024, 13:41

Vezi și

"Din spusele fetiţei, doamna educatoare nu era singura care se comporta urât şi care adopta acelaşi limbaj şi agresiune la adresa tuturor copiilor. Era o practică, o modalitate de educare - cu ghilimelele de rigoare - extrem de agresivă. Cea mică a fost destul de reticentă prin prisma faptului că îi era frică. Grădiniţa fiind închisă se simte probabil mai eliberată şi în ultimele zile vorbeşte mult mai clar despre ce se întâmpla acolo", a declarat Marina Constantinescu, avocat.

Până acum, cel puţin 11 părinţi au fost audiaţi

Până acum, cel puţin 11 părinţi au fost audiaţi, dar şi angajaţi. Directoarea centrului educaţional nu a declarat nimic după ce a ieşit de la audieri. După ce au stat de vorbă cu părinţii, procurorii au bănuieli că alte trei îngrijitoare ar fi avut un comportament neadecvat faţă de copii. Conducerea centrului ar fi ştiut despre acest comportament, dar nu a luat nicio măsură. Centrul educaţional avea camere de supraveghere la care aveau acces toţi părinţii, dar acestea erau oprite pe motiv că nu funcţionează internetul.

Centrul a fost închis săptămâna trecută, iar administratorul a fost amendat cu 30.000 de lei. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor şi continuă cercetărilor pentru a stabili câte cazuri similare au fost înregistrate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Detalii revoltătoare din ancheta de la grădiniţa groazei din Ilfov. Alte 3 angajate, bănuite că ar terorizat copiii