Antena Meniu Search
x

Ipoteză şocantă în cazul cuţitarului din Neamţ! Bărbatul și-a înjunghiat întreaga familie după ce a plecat din sediul Poliției (Video)

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul bărbatului care, de mai bine de 48 de ore, este căutat de poliţia din Neamţ. Individul şi-a înjunghiat nevasta, soacra și socrul chiar în ziua de Sf. Constantin şi Elena, apoi a fugit în Pădurea de argint. 

Ies la iveală noi detalii şocante în cazul bărbatului care, de mai bine de 48 de ore, este căutat de poliţia din Neamţ. Individul şi-a înjunghiat nevasta, soacra și socrul chiar în ziua de Sf. Constantin şi Elena, apoi a fugit în Pădurea de argint. 

Răducu Bălțătescu, de 43 de ani, care și-a înjunghiat nevasta, soacra și socrul în după-amiaza de 21 mai, este în continuare căutat de poliţişti. 

Imediat după ce și-a atacat familia, el a fost văzut de sătenii din Agapia, alergând spre pădure, cu cureaua de la pantaloni în mână. Pe drum și-a abandonat telefonul mobil, lăsându-l pe stradă, pur și simplu. 

Luni seară, polițiștii de la Secția Rurală Tîrgu Neamț, cei de la Serviciul de Investigații Criminale, plus mascații de la Serviciul de Acțiuni Speciale au făcut căutări până la lăsarea întunericului și le-au reluat ieri dimineață. 

Căutările vor fi reluate şi astăzi.

A atacat după ce a plecat din sediul Poliţiei

Una dintre ipoteze este că Bălțătescu s-ar fi putut spânzura de vreun copac. Cu ani în urmă, un frate de-al lui s-a sinucis în același mod.

Bărbatul era perceput ca un tip tăcut și închis în el. Nu prea povestea despre sine nimănui, dar izbucnea violent de câte ori consuma alcool. În plus, își teroriza soția din cauza geloziei.

Acest lucru a determinat-o pe femeie să-și ia copiii duminică, 20 mai, și să se mute la părinți. 

Peste doar câteva ore, însă, Bălțătescu s-a dus la casa socrilor și a făcut scandal. Polițiștii l-au potolit și l-au chemat la post, în ziua de 21 mai. 

I-a tăiat soţiei un sân

În ziua atacului, bărbatul s-a dus la sediul Poliţiei, și-a cerut scuze, a spus că plătește amenda, numai că imediat s-a refugiat în primul bar și a tot băut până s-a hotărât să se “răzbune”.

A pus mâna pe cuțit și şi-a atacat soţia şi socrii. A dat unde a nimerit. Copiii nu erau acasă în momentul atacului, altfel nu se știe dacă ei ar fi scăpat.

În momentul de față, starea celor trei victime este stabilă. Soția lui Bălțătescu a fost operată la Piatra-Neamț, i s-a scos cuțitul din piept, și, ulterior, a fost transferată la Iași, pentru reconstrucție mamară, pentru că are un sân tăiat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Ipoteză şocantă în cazul cuţitarului din Neamţ! Bărbatul și-a înjunghiat întreaga familie după ce a plecat din sediul Poliției (Video)