Antena Meniu Search
x

DETALII ŞOCANTE în cazul MĂCELULUI din Neamţ! Ce a declanşat FURIA bărbatului care şi-a UCIS mama şi un vecin cu LOVITURI DE CUŢIT, apoi a ÎNJUNGHIAT o altă vecină şi un poliţist (VIDEO)

Crimă îngrozitoare, ieri dimineaţă, în comuna Războieni, judeţul Neamţ. Un bărbat în vârstă de 43 de ani, care are o boală psihică în urma consumului de alcool, şi-a ucis mama şi un vecin, apoi a rănit grav o femeie şi l-a atacat pe poliţistul chemat să  intervină. 

Crimă îngrozitoare, ieri dimineaţă, în comuna Războieni, judeţul Neamţ. Un bărbat de 43 de ani, care are o boală psihică în urma consumului de alcool, şi-a ucis mama şi un vecin, apoi a rănit grav o femeie şi l-a atacat pe poliţistul chemat să  intervină. 

Este anchet[ la Centrul de Recuperare ;i Reabilitare Neuropsihiatrică Războieni, acolo unde criminalul din Neamt lucrase ca paznic. Multi se intreaba acum se s-ar fi intimplat daca individul si-ar fi pierdut mintile si ar fi atacat bolnavii sau personalul medical, in timpul serviciului.

Bărbatul era diagnosticat inca din 2015 cu o afectiune psihica pe fondul consumului de alcool, ultima dată fiind internat pentru tratament in luna aprilie a acestui an. 

A fost externat cu indicatia de a evita starile confictuale si de a nu mai consuma niciodata bauturi alcoolice. Nu avea voie să bea, însă se pare că uneori nu îsi lua tratamentul si continua sa consume alcool în exces.

Pe acelaşi subiect

Anchetatorii spun ca la 112 ar fi existat mai multe apeluri din partea mamei sale, femeia solicitând ca fiul ei să fie dus la psihiatrie, pentru ca ar fi baut si are halucinatii. 

Niciodata, insa, nu a reclamat violente. 

La rindul lor, reprezentantii Centrului de recuperare, acolo unde lucra, sustin ca barbatul nu ar fi fost niciodata violent, si ca, in urma afectiunii de care sufera a fost doar transferat pe alt post: din cel de paznic, era angajat acum ca muncitor necalificat.

Pe de alta parte, desi individul a refuzat sa colaboreze cu anchetatorii, primele date din dosar par sa probeze varianta potrivit careia conflictul ar fi pornit de la o cearta cu mama sa, tocmai de la serviciu. 

Mai exact, ieri dimineaţă, după minivacanţa de Rusalii, bărbatul trebuia sa mearga la muncă, însă a refuzat şi intenţiona să trimită o cerere de concediu. 

Bătrâna s-ar fi opus, la fel şi vecinii care au încercat să îl convingă să nu mai bea şi să îşi vadă de locul de muncă. Asta l-a enervat pe bărbat şi i-a declanşat criza care a culminat cu două omoruri, ultraj şi tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » DETALII ŞOCANTE în cazul MĂCELULUI din Neamţ! Ce a declanşat FURIA bărbatului care şi-a UCIS mama şi un vecin cu LOVITURI DE CUŢIT, apoi a ÎNJUNGHIAT o altă vecină şi un poliţist (VIDEO)