Antena Meniu Search
x

Detalii şocante în cazul şoferului care a provocat accidentul în lanţ din Bucureşti, cu intenţia de a-şi ucide soţia (Video)

Ies la iveală detalii şocante în cazul accidentului în lanţ de ieri, de pe Bulevardul Dacia, provocat de un şofer cu gândul de a-şi ucide soţia.

Detalii şocante în cazul şoferului care a provocat accidentul în lanţ din Bucureşti, cu intenţia de a-şi ucide soţia

Ies la iveală detalii şocante în cazul accidentului în lanţ de ieri, din centrul Capitalei, de pe Bulevardul Dacia, provocat de un şofer cu gândul de a-şi ucide soţia.

Potrivit ultimelor informaţii, bărbatul nu a avut niciodată permis de conducere.

Mai mult, înainte de a se sui în maşină, cei doi soţi consumaseră droguri după care a izbucnit scandalul. 

Reamintim că ieri, un şofer care se afla în maşină cu soţia sa pe Bulvardul Dacia, când a ajuns la intersecţia cu Calea Victoriei a provocat un accident în lanţ, intrând intenţionat în trei maşini care se aflau oprite la semafor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După accident, soţia conducatorului auto BMW X5 a declarat că soţul ei a consumat foarte multă cocaină şi că a provocat accidentul ca să o omoare.

În accident au fost rănite cinci persoane, care au fost transportate la spitalele Elias și Floreasca. Individul este cercetat de polițiștii de la Brigada Omoruri.

La această oră, atât femeia cât şi soţul acesteia se află la spitalul de Urgenţă Floreasca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Detalii şocante în cazul şoferului care a provocat accidentul în lanţ din Bucureşti, cu intenţia de a-şi ucide soţia (Video)