Antena Meniu Search
x

Detalii şocante în teribilul asasinat din Oradea! Tânărul de 27 de ani, găsit fără suflare, dezbrăcat şi cu capul zdrobit, a fost ucis de cel mai bun prieten (VIDEO)

Apar noi detalii şocante în cazul asasinatului care a îngrozit Oradea!

Apar noi detalii şocante în cazul asasinatului care a îngrozit Oradea! Potrivit ultimelor informaţii, Radu Cătălin Bogdan, în vârstă de 27 ani, găsit fără suflare joia trecută, la colţul unui bloc, dezbrăcat, a fost ucis de cel mai bun prieten al lui! 

Este vorba despre Sorin Ioan Rogia, dat dispărut de autorităţi şi, până la această oră, de negăsit. În plus, toate datele duc la ipoteza că a fost o crimă pasională.

Filmul crimei

Radu Bogdan locuia cu familia într-un bloc din apropierea locului în care i-a fost găsit cadavrul. Miercurea trecută, în jurul orei 18, a ieşit din apartament să se vadă cu un prieten.

Pe acelaşi subiect

Câteva ore mai târziu, îngrijorată că nu se întoarce, mama l-ar fi sunat de mai multe ori, dar n-a răspuns, şi nici prietenii nu ştiau nimic de el. Speriată, mai ales că fiul ei n-a mai dispărut niciodată de acasă, asistenta a mers în aceeaşi seară la Poliţie, însă oamenii legii i-au spus să revină după 24 de ore, când conform legii, îi puteau înregistra cererea pentru găsirea băiatului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A doua zi, dis-de-dimineaţă, părinţii lui Radu au făcut o oprire la depozitul de piese auto unde tânărul lucra de câteva săptămâni, iar apoi s-au întors la Poliţie ca să-i anunţe dispariţia.

N-a mai fost nevoie s-o facă căci, după ce i-au descris semnalmentele, agenţii le-au arătat fotografia cu victima neidentificată găsită în aceeaşi dimineaţă pe strada Grigore Ureche. Din nenorocire, s-a dovedit a fi unicul lor copil, scrie ebihoreanul.ro.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, iar la necropsie specialiştii au găsit cel puţin 15 urme de lovituri, unele atât de puternice încât zdrobiseră ţeasta.

Au fost aplicate cu un corp contondent care, zic sursele din anchetă, putea fi un ciocan.

Cine este criminalul

Sâmbătă după-amiază, exact în timp ce părinţii, rudele, prietenii, colegii şi cunoscuţii lui Radu îl conduceau pe ultimul drum, a venit vestea şoc.

Anchetatorii au dezvăluit numele şi fotografia suspectului, Sorin Ioan Rogia, declanşând, practic, prin presă, "urmărirea generală" împotriva acestuia.

Sorin Ioan Rogia

Suspectul se numeşte Sorin Ioan Rogia, are 27 de ani provine dintr-o "familie bună", tatăl său, Raul Mihai Rogia, fiind un cunoscut chirurg la Spitalul Judeţean din Oradea.

Sorin Rogia era prieten bun cu Radu Bogdan. La rându-i, cel ucis era şi el fiu de cadru medical, mama sa fiind asistentă la Spitalul Municipal Gavril Gurteanu, la secţia Oncologie.

Deşi lumea se fereşte să vorbească despre asta, se pare că relaţia dintre cei doi tineri depăşea limitele unei simple amiciţii şi că ar fi fost chiar iubiţi, scrie presa locală.

Radu Cătălin Bogdan

Tot surse din anchetă spun că Radu a fost ucis pe o bancă, în urma unei dispute între cei doi.

După ce i-a zdrobit capul, lăsându-l fără suflare, asasinul şi-a tras victima într-un loc mai ferit, acoperind-o cu frunze.

Sorin Rogia a fost dat în consemn la frontieră şi în Spaţiul Schengen. Poliţiştii l-au căutat zile în şir, dar - până sâmbătă seară - fără succes. De altfel, sperând că îl vor găsi mai uşor, sâmbătă seară, Poliţia i-a făcut publică imaginea şi chiar a apelat la populaţie să sune la 112 dacă îl văd, pentru a putea fi prins. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Detalii şocante în teribilul asasinat din Oradea! Tânărul de 27 de ani, găsit fără suflare, dezbrăcat şi cu capul zdrobit, a fost ucis de cel mai bun prieten (VIDEO)