Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii teribile în cazul crimei de la Iazu Nou, în Iaşi. După ce şi-a stragulat soţia, bărbatul a sunat-o pe fiică şi i-a spus că i-a omorât mama

Ies la iveală detalii şocate în cazul teribilei crime care a şocat ieri comunitatea din Iazu Nou, comuna Şipote, judeţul Iaşi. Un bărbat şi-a omorât soţia, pe care a strâns-o de gât şi lovit-o în zona capului, în urma unei discuţii în contradictoriu. 

de Redactia Observator

la 24.09.2018 , 15:14

Ies la iveală detalii şocate în cazul teribilei crime care a şocat ieri comunitatea din Iazu Nou, comuna Şipote, judeţul Iaşi. Un bărbat şi-a omorât soţia, pe care a strâns-o de gât şi lovit-o în zona capului, în urma unei discuţii în contradictoriu. 

Femeia în vârstă de 43 de ani a fost ucisă de soţ, Daniel Roman, în cursul zilei de ieri. 

Crima din Iazu Nou s-a întâmplat în urma unui conflict spontan, când bărbatul a aflat că femeia vrea să plece la muncă în străinătate. 

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Filmul crimei din Iazu Nou

Daniel Roman are o firmă de construcții, însă familia a făcut mai multe credite și a intrat în datorii. Așa că cei doi soţi au fost plecați împreuna la munca în Anglia câteva luni. S-au întors weekendul trecut. 

Ieri dimineață au mâncat la socri. Nu dădeau semne că ceva ar fi în neregulă. 

Astăzi, femeia trebuia să meargă să depună un dosar de angajare la un spital din Iași. Conflictul a pornit chiar de la asta. Victima i-a spus soțului că, dacă nu își găsește de muncă in Iași, pleacă iar în străinătate.

Asta l-a înfuriat foarte tare pe bărbat, care şi-a strâns nevasta de gât şi a lovit-o în zona capului până a lăsat-o fără suflare.

După ce a comis crima, bărbatul şi-a sunat fiica de 18 ani, care locuieşte în Iaşi, i-a spus ce a făcut, apoi a sunat la 112. 

La faţa locului a ajuns inclusiv un elicopter SMURD, însă, din păcate, eforturile medicilor de a o salva pe victimă au fost sortite eşecului. Aceştia au declarat decesul femeii în jurul orei 14.00.

Bărbatul a încercat să se sinucidă în urmă cu un an

Cei doi au un băiat şi o fată. Fiul lucrează în IT, iar fata este la liceu, elevă în clasa a XI-a. 

Vecinii spun că erau o familie liniştită, care nu făcea scandal. Cu toate acestea, principalul suspect ar fi încercat să se sinucidă în urmă cu un an, pe fondul unor probleme de familie.

Individul a fost audiat de anchetatori şi a recunoscut comiterea agresiunii. 

El este cercetat în prezent de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi urmând ca, cel mai probabil, în cursul zilei de astăzi să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Detalii teribile în cazul crimei de la Iazu Nou, în Iaşi. După ce şi-a stragulat soţia, bărbatul a sunat-o pe fiică şi i-a spus că i-a omorât mama