Antena Meniu Search
x

Detalii teribile despre poliţistul arestat la Craiova, după ce a filmat cum batjocorea o fetiţă

Detalii teribile despre poliţistul arestat la Craiova, după ce a filmat cum batjocorea o fetiţă, au fost descoperite de anchetatori. Bărbatul de 33 de ani a cunoscut-o pe copilă când aceasta avea 12 ani şi avea mailul plin cu poze ale acesteia.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 01.11.2019, 12:03

Detalii teribile despre poliţistul arestat la Craiova, după ce a filmat cum batjocorea o fetiţă, au fost descoperite de anchetatori. Bărbatul de 33 de ani a cunoscut-o pe copilă când aceasta avea 12 ani şi avea mailul plin cu poze ale acesteia.

Poliţistul care şi-a dat demisia după ce a început cercetarea lui, a recunoscut totul la audieri şi anchetatorii au relatat faptele pentru care bărbatul riscă acum ani grei de închisoare.

În toamna anului 2017, mergând în zona stadionului din Segarcea, în apropierea apartamentului deținut de către părinții săi, inculpatul A. I. B. o cunoaște pe persoana vătămată minoră, în acel moment în vârstă de 12 ani, elevă la o școala generală din localitate.

Conform declarațiilor date, persoana vătămată minoră, i-a cerut o țigară, în cadrul discuțiilor avute, inculpatului solicitându-i profilul unei reţele de socializare, pentru a putea ține legătura.

Pe acelaşi subiect

În perioada următoare inculpatul păstrează legătura cu persoana vătămată prin intermediul messenger-ului său telefonic, întâlnindu-se ori de câte ori se deplasa în localitatea Segarcea, iar după câteva luni ajungând să întrețină relații sexuale.

Ulterior cei doi continuă să întrețină relații sexuale în mod repetat în apartamentul părinților inculpatului sau în autoturismul său personal. Cu acest prilej, inculpatul realizează o serie fișiere foto și video cu caracter sexual explicit, atât reprezentând momentul în care întrețineau relații sexuale cât și prin fotografierea persoanei vătămate dezbrăcată, în poziții cu același caracter sau prin expunerea organelor genitale ale acesteia.

De asemenea, inculpatul i-a solicitat realizarea și trimiterea unor fotografii cu același conținut.

Cu prilejul percheziției informatice efectuate în cauză și accesului la adresa de e-mail folosită de inculpat au fost găsite astfel de fișiere foto și video datate februarie-august 2019.

Fostul poliţist e acum acuzat de act sexual cu un minor şi pornografie infrantilă printr-un sistem informatic şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El e căsătorit şi este tatăl unui băieţel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Detalii teribile despre poliţistul arestat la Craiova, după ce a filmat cum batjocorea o fetiţă