Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Detalii teribile în cazul Iuliei, adolescenta româncă ucisă într-un parc din Germania. Martorii vorbesc de mai mulţi atacatori

O româncă de 15 ani a fost ucisă în miezul zilei, într-un parc din Germania. Principalul suspect este chiar fostul iubit al tinerei, un tânăr bulgar cunoscut poliţiei locale pentru trafic de droguri, furt, jaf sau conducere fără carnet. Cei doi au fost împreună 3 ani şi se întâlniseră să încheie relaţia şi au avut un schimb dur de replici.

de Redactia Observator

la 12.06.2018 , 23:31

O româncă de 15 ani a fost ucisă în miezul zilei, într-un parc din Germania. Principalul suspect este chiar fostul iubit al tinerei, un tânăr bulgar cunoscut poliţiei locale pentru trafic de droguri, furt, jaf sau conducere fără carnet. Cei doi au fost împreună 3 ani şi se întâlniseră să încheie relaţia şi au avut un schimb dur de replici. Este neclar, totuşi, dacă el este ucigaşul. Martorii vorbesc despre mai mulţi atacatori.

Câteva fotografii, făcute cu puţin timp înainte de crima care a şocat Germania, sunt ultimele amintiri pe care părinţii Iulianei le mai au cu fiica lor. Adolescenta a fost atacată în parcul din oraşul unde locuia. 

Ilja Hansen, martor:

Vezi și

Stăteam pe bancă, beam bere, şi dintr-o dată am auzit ţipetele unei fete. 

Printre principalii suspecţi, se numără fostul iubit al româncei, un adolescent de 17 ani arestat în trecut pentru trafic de droguri. Cei doi au fost împreună trei ani, dar s-au despărţit de curând.

Ieri, s-ar fi întâlnit chiar înainte ca Iuliana să fie ucisă. Martorii povestesc totuşi că fata era singură în parc, atunci când mai mulţi bărbaţi s-ar fi apropiat de ea. Unul din ei a înjunghiat-o. 

Ilja Hansen, martor:

Eu şi prietena mea ne-am dus către ea, a căzut mai întâi în genunchi, apoi pe mâini şi era plină de sânge.

Medicii au făcut totul pentru a o salva. Rănile erau, însă, prea grave. Julia, aşa cum o alintau colegii, a murit pe patul de spital. 

În haosul creat, atacatorii s-au făcut nevăzuţi. Un elicopter, mai multe echipaje de poliţie şi câini de urmă i-au căutat ore întregi fără rezultat.

Un tânăr de origine turcă s-a predat după câteva ore, dar anchetatorii spun că nu are legătură cu crima. 

Iuliana locuia în Germania de patru ani, alături de fraţii ei mai mici şi de părinţi. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Detalii teribile în cazul Iuliei, adolescenta româncă ucisă într-un parc din Germania. Martorii vorbesc de mai mulţi atacatori