Antena Meniu Search
x

Detalii teribile despre tragedia de la Piteşti, unde un poliţist şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis

Apar noi detalii despre tragedia de la Piteşti, unde un poliţist şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis. Bărbatul, care se numeşte Marius Frânţescu, avea 29 de ani şi era inspector la BCCO Argeş.

Marius şi băieţelul lui de 3 ani au fost găsiţi împuşcaţi în casă, la Piteşti
Detalii teribile despre tragedia de la Piteşti, unde un poliţist şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis - Captură video

Apar noi detalii despre tragedia de la Piteşti, unde un poliţist şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis. Bărbatul, care se numeşte Marius Frânţescu, avea 29 de ani şi era inspector la BCCO Argeş. Avea dreptul să ţină pistolul din dotare acasă, iar arma a fost găsită în apartament, lângă trupul lui fără viaţă.

Marius era în divorţ cu soţia sa, Alina, termenul la care urma să se pronunţe despărţirea fiind săptămâna viitoare. Surse apropiate celor doi spun că bărbatul o suspecta că îl înşelase cu un coleg şi pentru acesta ea intentase divorţ. 

Alina are şi ea 29 de ani şi a fost colegă de promoţie la Academia de Poliţie cu Marius, ea lucrând ca inspector la Poliţia Economică. Până la finalizarea divorţului, cei doi primiseră custodia comună a băieţelului lor.

Sâmbtă de dimineaţă, Alina l-a dus pe copil, care avea 3 ani şi 7 luni, la tatăl lui, lăsându-i pe cei doi în apartamentul în care locuia Marius. După câteva ore l-a sunat pe bărbat şi acesta nu a răspuns. A insistat, s-a panicat şi a mers la apartamentul de pe strada Trandafirilor, din cartierul Eremia.

A bătut la uşă, a sunat, nu a răspuns nimeni. Atunci a alertat salvatorii la numărul 112 şi un echipaj de poliţie şi pompieri a spart uşa casei. Înăuntru au fost găsite corpurile copilului şi al tatălui acestuia, fără viaţă.

Marius Frânţescu trecuse ultima testare psihologică la Poliţie în ianuarie 2018, atunci când a fost avansat la gradul de inspector.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Detalii teribile despre tragedia de la Piteşti, unde un poliţist şi-a împuşcat copilul de 3 ani şi apoi s-a sinucis