Antena Meniu Search
x

Un deţinut condamnat 12 ani pentru omor a evadat din penitenciarul Găeşti (Video)

A fost alertă pentru poliţiştii din Dâmboviţa, după ce un deţinut condamnat pentru omor şi încarcerat de 12 ani a evadat dintr-un punct de lucru al penitenciarului din Găeşti. Scenariul de film de acţiune e completat şi de o idilă.

De Redactia Observator la 10.04.2019, 10:32
Vezi și

A fost alertă pentru poliţiştii din Dâmboviţa, după ce un deţinut condamnat pentru omor şi încarcerat de 12 ani a evadat dintr-un punct de lucru al penitenciarului din Găeşti. Scenariul de film de acţiune e completat şi de o idilă. Individul lucrase în regim semideschis la un restaurant din Găeşti şi se îndrăgostise de o angajată a localului. Pentru că femeia i-a refuzat avansurile, bărbatul de 35 de ani a ameninţat-o cu moartea după evadare. Din fericire, fugarul a fost prins în scurt timp.

Doar câteva ore a durat libertatea bărbatului. Poliţiştii au făcut filtre în totul județul, ajutaţi inclusiv de mascaţi şi de un câine de urmă. Individul a fost prins chiar în locul unde îşi anunţase. evadarea.

Bărbatul se îndrăgostise de o femeie după ce lucrase în regim semideschis la restaurantul unde este angajată. Căsătorită şi cu doi copii acasă, aceasta i-a refuzat avansurile. Însă individul a vrut să se răzbune, orbit de dragoste şi de furie că sentimentele nu îi sunt împărtăşite.

A părăsit punctul de lucru unde lucra în regim deschis şi nu s-a mai întors la Penitenciarul Găeşti unde era încarcerat de 12 ani, condamnat pentru omor.

Bărbatul s-a întors acum după gratii. Deşi mai avea doar 3 ani până îşi termina de ispăşit predeapsa, riscă acum să mai primească încă pe atât pentru escapada sa.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un deţinut condamnat 12 ani pentru omor a evadat din penitenciarul Găeşti (Video)

Breaking News

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până...

Val de aer polar peste România. De luni, vremea se schimă radical în toată țara. Prognoza meteo până în 9 ianuarie