Antena Meniu Search
x

Un deţinut condamnat 12 ani pentru omor a evadat din penitenciarul Găeşti (Video)

A fost alertă pentru poliţiştii din Dâmboviţa, după ce un deţinut condamnat pentru omor şi încarcerat de 12 ani a evadat dintr-un punct de lucru al penitenciarului din Găeşti. Scenariul de film de acţiune e completat şi de o idilă.

de Redactia Observator

la 10.04.2019, 10:32

Vezi și

A fost alertă pentru poliţiştii din Dâmboviţa, după ce un deţinut condamnat pentru omor şi încarcerat de 12 ani a evadat dintr-un punct de lucru al penitenciarului din Găeşti. Scenariul de film de acţiune e completat şi de o idilă. Individul lucrase în regim semideschis la un restaurant din Găeşti şi se îndrăgostise de o angajată a localului. Pentru că femeia i-a refuzat avansurile, bărbatul de 35 de ani a ameninţat-o cu moartea după evadare. Din fericire, fugarul a fost prins în scurt timp.

Doar câteva ore a durat libertatea bărbatului. Poliţiştii au făcut filtre în totul județul, ajutaţi inclusiv de mascaţi şi de un câine de urmă. Individul a fost prins chiar în locul unde îşi anunţase. evadarea.

Bărbatul se îndrăgostise de o femeie după ce lucrase în regim semideschis la restaurantul unde este angajată. Căsătorită şi cu doi copii acasă, aceasta i-a refuzat avansurile. Însă individul a vrut să se răzbune, orbit de dragoste şi de furie că sentimentele nu îi sunt împărtăşite.

A părăsit punctul de lucru unde lucra în regim deschis şi nu s-a mai întors la Penitenciarul Găeşti unde era încarcerat de 12 ani, condamnat pentru omor.

Bărbatul s-a întors acum după gratii. Deşi mai avea doar 3 ani până îşi termina de ispăşit predeapsa, riscă acum să mai primească încă pe atât pentru escapada sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un deţinut condamnat 12 ani pentru omor a evadat din penitenciarul Găeşti (Video)