Antena Meniu Search
x

Un deţinut condamnat pentru 4 crime a săpat un tunel în zidul celulei din Gherla, ca să evadeze

Un deţinut de la Penitenciarul Gherla, condamnat pentru 4 crime, a săpat un tunel în zidul celulei, cu gând să evadeze. Bărbatul a fost descoperit însă de gardieni.

de Redactia Observator

la 13.12.2019, 13:34

Gardian merge pe holul unei închisori
Un deţinut din Penitenciarul Gherla a încercat să evadeze săpând un tunel în zidul celulei, ca să evadeze - Observator

Un deţinut de la Penitenciarul Gherla, condamnat pentru 4 crime, a săpat un tunel în zidul celulei, cu gând să evadeze. Bărbatul a fost descoperit însă de gardieni.

Deţinutul, care e condamnat pe viaţă pentru 4 crime, a început să sape tunelul în spatele frigiderului, în zidul din celula sa de la Gherla.

Individul s-a folosit de un obiect ascuţit cu care a făcut o gaură adâncă de 33 de centimetri. El intenţiona să ajungă prin tunel la ghena de gunoi a închisorii, prin care urma să ajungă în curte. De acolo, ar fi urmat să sară în curtea Penitenciarului Gherla şi să se strecoare prin clădirea dezafectată a fabricii de mobilă a închisorii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deţinutul a fost prins când mai avea doar un rând de cărămizi de scos din zidul celulei, care l-ar fi dus la ghena de gunoi. Joi, în timp ce individul era transportat la un penitenciar din Galaţi unde era vizat de o expertiză, doi colegi de celulă au descoperit tunelul pe care el îl săpa în spatele frigiderului şi au alertat gardienii. 

Deţinutul a fost întors din drumul spre Galaţi, iar asupra lui s-a găsit un cuţit cu lama de 10 centimetri, ascuns în şapcă. Incidentul e anchetat acum de o comisie de control, la Penitenciarul Gherla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un deţinut condamnat pentru 4 crime a săpat un tunel în zidul celulei din Gherla, ca să evadeze