Antena Meniu Search
x

Din gelozie, tânărul din Călan și-a bătut iubita până la leșin, apoi a aruncat-o de la etajul al treilea. Adolescenta ar fi însărcinată

Caz şocant în Hunedoara. Un tânăr de 19 ani şi-a bătut iubita iar apoi a aruncat-o pe geam, de la etajul trei. Fata este acum în grija medicilor, cu răni extrem de grave. Tânăra ar fi însărcinată. Individul a fost arestat pentru 30 de zile. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

de Redactia Observator

la 06.02.2022, 19:48

Vezi și

Martori: Să îi dai drumul de la etaj. E câine sau ce e? 

Martori: De la etajul 3 a ţipat aşa. 

Martori: E şi gravidă. 

Grav rănită, tânăra de 18 ani abia respiră. Încearcă să se mişte, dar durerea îngozitoare o împiedică. De vină pentru nenorocire este chiar iubitul ei, un băiat de 19 ani. Vecinii spun că gelozia extremă a partenerului a fost la un pas să-i aducă sfârşitul fetei. Cu câteva minute înainte cei doi s-ar fi certat. Furios, i-ar fi reproşat tinerei că vorbeşte cu un alt bărbat şi i-ar fi spart telefonul. Speriată, fata ar fi încercat să plece din apartament. Iar asta l-ar fi scos din minţi pe individ. Ar fi început s-o bată şi nu s-ar fi oprit până când fata n-ar fi leşinat. 

Pe acelaşi subiect

Martori: Din gelozie. A auzit el că a vorbit cu altul. Fata o fi vrut să plece, el n-a lăsat-o, a bătut-o. O fi leşinat, a văzut că nu mişcă. A crezut că a omorât-o. Şi apoi a aruncat-o. 

Tânărul ar fi încercat să însceneze o sinucidere

Bărbatul a crezut că a omorât-o. Aşa că ar fi încercat să mascheze fapta printr-o presupusă sinucidere a partenerei. A luat-o în braţe şi a aruncat-o de la etajul 3

Martor: Am văzut-o pe jos. 

Martor: I-am auzit certându-se! Aşa ceva am văzut doar în filme! 

Anchetatorii şi-au dat seama imediat că bărbatul minte. 

Bogdan Nitu, purtător de cuvânt IPJ Hunedoara: S-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore. Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de omor. 

Tânăra a fost transportată de urgenţă la spitalul din Timişoara. Din fericire, starea sa este stabilă, însă are corpul plin de răni. 

Cei doi locuiesc într-un bloc social de la marginea oraşului Călan. Iar vecinii spun că certurile sunt la ordinea zilei. 

Martor: Nu există noapte sau zi să nu vină poliţia la noi aici. Tot timpul sunt probleme aici. 

Martor: Gelozia, dragostea, foarte tineri. 

Vecinii spun că tânăra ar fi însărcinată, dar medicii nu au confirmat încă acest lucru. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul poate sta până la 25 de ani după gratii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Din gelozie, tânărul din Călan și-a bătut iubita până la leșin, apoi a aruncat-o de la etajul al treilea. Adolescenta ar fi însărcinată