Antena Meniu Search
x

Video Director de şcoală, acuzat că a bătut doi elevi de gimnaziu, apoi a şters imaginile de pe camere. Ar fi bruscat-o şi pe mama uneia dintre victime

Acuzaţii grave la o şcoală din Cluj. Părinţii spun că directorul instituţiei ar fi bătut doi elevi de gimnaziu şi chiar a bruscat-o pe mama unuia dintre ei. Un băiat a fost lovit într-un loc unde cadrul didactic ştia că nu sunt camere video. Iar anchetatorii au descoperit că imaginile în care directorul pălmuieşte celălalt copil pe holul şcolii au fost deja şterse. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 16.04.2024, 20:10

Vezi și

"M-a luat de gât, m-a dat cu capul de centrală şi după ce m-a lăsat jos, mi-a dat o palmă", susţine elevul. Urmele loviturilor încă se mai văd pe gâtul lui Damian la o săptămână după ce a fost agresat. Totul ar fi fost premeditat. Directorul l-a dus pe băiat în centrala instituţiei, unde nu existau camere de supraveghere. "Era vânăt cum l-a luat, era roşu şi încă era destul de accentuat. Aici! Cred că era micuţ, ceva cucui, dar acum nu se simte", spune mama elevului agresat.

Elevi bătuţi de directorul şcolii

Elevul de clasa a VI-a ar fi fost bătut de cadrul didactic pentru că a îndraznit să sune mama altui elev bătut tot de director pentru a-i spune ca fiul ei se simte rău. După ce l-a lovit pe Damian, i-a confiscat şi telefonul. 

"M-am dus la clasa a V-a, că domnul director acolo avea oră, şi am vrut să discut cu dânsul. A spus că să închid uşa că îl deranjez de la oră şi să aştept până în pauză. Dânsul a spus că nu poate să discutăm, că nu are timp. L-am rugat frumos de două, trei ori să-mi înapoieze telefonul. A spus că telefonul o să-l ţină el o săptămână sau până în clasa a VIII-a, o să rămână de văzut", spune mama unui elev bătut.

Pe acelaşi subiect

Directorul şcolii şi-ar fi pierdut cumpătul după ce un alt elev care trebuia să îi duca nişte bani ar fi bătut mult prea tare la uşa clasei. "M-a sunat Cosmin şi mi-a zis: Mami, aşa m-a lovit de rău de îmi zornăie capul. M-am dus acolo şi l-am întrebat că ce s-a întâmplat? M-a împins, a zis să ies afară", povesteşte mama unui elev bătut.

Reporterii Observator au încercat de mai multe ori să-l contacteze pe director, dar nu a răspuns la telefon. Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, dar… "Întreaga clădire este supravegheată video, dar atunci când poliţiştii care au preluat cazul au vrut să ridice imaginile de pe camerele de supravgehere au avut parte de o surpriză. În mod surprinzător, exact momentele în care elevul spune că a fost pălmuit pe hol lipsesc din înregistrare", transmite Alex Prunean, reporter Observator.

"Vor fi stabilite împrejurările în care s-ar fi desfăşurat aspectele sesizate, fiind întocmit un dosar penal sub asectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă", a declarat Andreea Vişan, purtător de cuvânt IPJ Cluj. Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj s-a autosesizat şi a deschis o anchetă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Director de şcoală, acuzat că a bătut doi elevi de gimnaziu, apoi a şters imaginile de pe camere. Ar fi bruscat-o şi pe mama uneia dintre victime