Antena Meniu Search
x

Galerie foto Misterul în jurul unei dispariţii, rezolvat după 18 ani. Cadavrul unei femei, găsit la câţiva ani după ce criminalul şi-a recunoscut fapta, în SUA

Misterul în jurul unei dispariţii a fost rezolvat după 18 ani, în care zeci de întrebări nu îşi găseau răspuns. La câțiva ani după ce iubitul ei a mărturisit că a ucis-o, rămășițele trupului Cynthiei „Linda” Alonzo au fost găsite în sfârșit pe un șantier din California de Nord. 

de Monica Palade

la 22.05.2022, 17:19

Un echipaj de muncitori a găsit cadavrul lui Alonzo învelit în prelate la o bază a armatei din Oakland pe 4 mai, informează New York Post. Ea a fost dată dispărută pentru prima dată în 2004.

Mister rezolvat după 18 ani

Femeia a fost văzută ultima dată urcând într-o mașină condusă de iubitul ei, Eric Mora, în timp ce se pregăteau să meargă la casa mamei ei din San Francisco de Ziua Recunoștinței.

Ceea ce a început ca un caz de persoane dispărute a devenit rapid o anchetă de crimă. Mora era principalul suspect. Bărbatul a fost condamnat pentru crimă în 2012, dar condamnarea a fost anulată de o instanță de apel. Un al doilea proces a fost dispus în martie 2016. Mora a mărturisit într-un final că a ucis-o pe Alonzo și le-a spus polițiștilor unde a îngropat-o, dar poliția nu a reușit să o găsească până acum.

În cele din urmă, Mora a fost condamnat la 11 ani de închisoare de stat, potrivit biroului procurorului din ţinutul Alameda. „Suntem ușurați că am găsit-o în sfârșit pe Linda, astfel încât familia să poată avea o înmormântare adecvată”, a declarat procurorul-adjunct Danielle London, într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Misterul în jurul unei dispariţii, rezolvat după 18 ani. Cadavrul unei femei, găsit la câţiva ani după ce criminalul şi-a recunoscut fapta, în SUA