Antena Meniu Search
x

Femeia dispărută din Botoşani a fost găsită legată fedeleş, pe un câmp, după 2 zile

O femeie dată dispărută de două zile a fost găsită, pe un câmp, legată fedeleş. Ea le-a spus poliţiştilor prin ce chinuri a trecut, iar cel care a batjocorit-o de mai multe ori ar fi chiar nu localnic.

de Redactia Observator

la 01.07.2020, 22:49

O femeie dată dispărută la Botoşani a fost găsită legată, pe un câmp - Profimedia Images/Foto de arhivă
  • A fost găsită femeia dispărută de 2 zile
  • Ea a căzut victimă unui infractor

În timp ce o căutau pe femeia dispărută, politistii din cadrul S.I.C. și S.P.R. nr. 7 Darabani au descoperit-o pe femeie pe raza localității de domiciliu, aceasta având mâinile legate la spate și prezentând urme de violență la nivelul feței și corpului.

Din discuțiile purtate cu femeia, care se afla într-o stare vădită de agitație, s-a putut stabili că un barbat din localitate a condus-o pe un teren viran, împotriva voinței sale si in timp ce se afla pe câmp a imobilizat-o, ulterior întreținând cu aceasta mai multe raporturi sexuale normale, împotriva voinței ei.

"În cauză se continuă cercetările pentru savarsirea infractiunilor de lipsire de libertate, lovire sau alte violente si viol, precum si în vederea depistării autorului și dispunerii măsurilor legale ce se impun față de acesta", informează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Femeia dispărută din Botoşani a fost găsită legată fedeleş, pe un câmp, după 2 zile