Antena Meniu Search
x

Video Divorț cu scandal în Timișoara. Om de afaceri, bănuit că a instalat o aplicație pe telefonul fostei soții și a ascultat tot ce vorbea

Au fost percheziţii în această dimineață, într-o localitate de lângă Timişoara, în cazul unui divorţ cu scandal. Mascaţii au ridicat şi dus la DIICOT, pentru audieri, un om de afaceri despre care se crede că şi-a urmărit fosta soţie prin intermediul unei aplicaţii, fără ca femeia să ştie. Se pare că omul i-ar fi monitorizat fostei soţii fiecare mişcare şi fiecare conversaţie de pe telefon, asta deşi femeia avea emis și un ordin de restricţie pe numele lui. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 23.03.2022, 18:01

Vezi și

Omul de afaceri este cercetat după ce fosta soție a depus o plângere în care îl acuza că o hărțuiește. Bărbatul i-ar fi monitorizat toate convorbirile telefonice și mesajele cu ajutorul unei aplicații pe care o clonase și o instalase în telefonul ei mobil, fără ca aceasta să bănuiască ceva. Până la un moment dat. De altfel, femeia obținuse în trecut și un ordin de protecție. 

Cei doi au divorțat în urmă cu câțiva ani și aveau mai multe procese pentru partaj. Percheziționate în această dimineață au fost și sediul firmei omului de afaceri, care activa în domeniul imobiliar, dar și locuința contabilei, iar de la casa unde stătea bărbatul oamenii legii au ridicat mai multe dispozitive electronice. Omul de afaceri a fost dus la audieri la sediul DIICOT Timișoara și este cercetat pentru accesarea ilegală a mai multor sisteme informatice și hărțuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Divorț cu scandal în Timișoara. Om de afaceri, bănuit că a instalat o aplicație pe telefonul fostei soții și a ascultat tot ce vorbea