Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Doamne, grea pedeapsă. Te vom purta în suflet şi în gând pentru totdeauna". Un jandarm din Oradea a murit la 36 de ani, după ce s-a prăbuşit în timp ce dansa la o nuntă

Durere fără margini pentru o familie din Oradea. Capul familiei, un angajat al Jandarmeriei Bihor, a murit la doar 36 de ani, după ce s-a prăbuşit din senin în timp ce dansa la o nuntă.

de Monica Palade

la 30.05.2022, 13:52

Vezi și

Viorel venise la o nuntă într-un restaurant de la Beiuş. Petrecerea începuse în jurul orei 20.00, iar o oră mai târziu, bărbatul se prăbuşea din senin. Echipajul medical de urgență ajuns la fața locului a constatat că tânărul suferise un stop cardiorespirator și a executat manevrele de resuscitare preț de o oră, dar eforturile au fost în zadar. Tânărul murise. Viorel, care fusese încadrat ca personal contractual – tâmplar în urmă cu 14 ani, era căsătorit şi avea doi copii, care vor creşte acum fără tată.

S-a prăbuşit din senin la o nuntă

Vestea morţii a căzut ca un trăsnet pentru apropiaţi şi colegi. „Cu durere şi regret anunţăm trecerea în nefiinţă a camaradului nostru Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani! Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual - tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu. A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului.

Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii.

Pe acelaşi subiect

Suntem alături de familia îndoliată și ne exprimăm regretul pentru pierderea camaradului nostru.Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar pe cei dragi ai lui, să aibă milă!

P.S. Înmormântarea va avea loc în data de 31.05.2022, ora 13°°, în localitatea Crâncești, comuna Dobrești, județ Bihor”, a anunţat Jandarmeria Bihor.

Şi soţia lui Viorel a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook: „Cu mare durere în suflet vă anunţ trecerea la cele veşnice a iubitului nostru Tată, Soţ, Fiu, priveghiul va fi azi şi mâine în localitatea Crâncesti la nr 13. Înmormântarea va avea loc marţi de la orele 13:00. Doamne, grea pedeapsă pe casa mea. Iartă-l Doamne şi îl aşază în loc luminat, în loc cu verdeaţă de unde a fugit toata întristarea şi suspinarea. Eu şi copiii tăi te vom purta în suflet şi în gând pentru totdeauna”.

Mesaje au venit şi din partea apropiaţilor: „Sincere condoleanțe!Dumnezeu să vă dea putere să treceți peste acestă grea încercare!”, „Dumnezeu să vă aline această durere! Sincere condoleanțe!”, „Dumnezeu să vă mângâie și să vă dea biruință, prin această grea încercare!Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, „Doamne Dumnezeule!Dumnezeu să-i dea odihnă veşică iar pe tine draga mea să te intareasca si sa-ti de a putere multa”, „Dumnezeu să te ierte finul meu,iar pe tine fina mea și pe copilași,să vă mângâie și să vă de-a putere,să treceți peste această încercare dureroasă!!!”, „Dumnezeu sa te ierte Viorel ,iar ti-e Adriana multa putere sa poti sa treci cu bine ......Suflet bun nu te vom uita”, „Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în pace iar pe soție s-o mângâie și s-o ajute să treacă peste această mare tragedie.”, „Sincere condoleanțe familiei și putere să poată trece cu bine peste aceasta mare tragedie D-zeu să îl ierte!!!”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Doamne, grea pedeapsă. Te vom purta în suflet şi în gând pentru totdeauna". Un jandarm din Oradea a murit la 36 de ani, după ce s-a prăbuşit în timp ce dansa la o nuntă