Antena Meniu Search
x

Video Doi ani de la atentatul cu bombă din Arad, în care omul de afaceri Ioan Crișan a murit: 400 de audieri, 35 de percheziții, 18 expertize și niciun suspect arestat

La doi ani de la atentatul cu bombă din Arad, în care un om de afaceri şi-a pierdut viaţa, nu avem niciun vinovat. Avem însă un cerc larg de suspecţi, dezvăluie procurorii. Vorbim inclusiv de cetăţeni străini, care ar fi fugit din ţară, imediat după atac. 400 de oameni au fost audiaţi până acum în anchetă. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 09.05.2023, 17:38

Vezi și

La doi ani de la atentatul din Arad, în care și-a pierdut viața Ioan Crișan, oamenii legii, prin vocea procurorului general al României, anunță că există un cerc de suspecți.

400 de audieri, nicio arestare

Anchetatorii români au cerut ajutor inclusiv Ucrainei, Republicii Moldova sau Serbiei. Există informații că suspecții care ar avea legătură cu atacul, cetățeni străini, ar fi plecat în aceste țări imediat după deflagrație. 

În atac a fost folosit un exploziv de mare putere, potrivit concluziilor procurorilor. Iată că la doi ani de la explozia de la Arad, munca oamenilor legii pare să fi fost făcută în zadar: au fost 400 de audieri, 35 de percheziții și 18 expertize, iar procurorii nu au numit oficial niciun suspect. Ancheta se desfășoară în continuare in rem. Pe 29 mai 2021, omul de afaceri Ioan Crișan a murit  la Arad, după ce mașina în care se afla a explodat. Deținea una dintre puținele ferme de somn african din Europa de Est. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi ani de la atentatul cu bombă din Arad, în care omul de afaceri Ioan Crișan a murit: 400 de audieri, 35 de percheziții, 18 expertize și niciun suspect arestat