Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi bărbați au căzut de la etajul 1 al unui restaurant din Constanța, după ce s-au sprijinit de o balustradă. Un martor a sunat disperat la 112

Incident şocant la un restaurant din Constanţa! Două persoane au fost rănite, după ce s-au rezemat de o balustradă, care s-a rupt. Victimele au picat în gol de la înălţime şi au suferit mai multe răni. În apelul dat la 112 de un martor, medicii erau anunţaţi că cele două persoane se află în stare de inconştienţă. Din fericire, atunci când medicii au ajuns la faţa locului, i-au găsit pe cei doi răniţi cooperanţi şi conştienţi. 

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 13:07

Autoritățile au început o anchetă după ce doi bărbați au căzut de la etajul 1 al unui restaurant din Constanța. Incidentul s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cei doi au ajuns la spital.

Potrivit IPJ Constanța „la data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 01.20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 4 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că două persoane ar fi căzut de la etajul 1 al unui restaurant de pe strada Arcului”.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că este vorba de doi bărbați, de 39 de ani, respectiv 65 de ani.

Vezi și

Din primele cercetări a rezultat că bărbații „s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut pe scări, iar în cădere, ar fi rupt balustrada scărilor.”

Bărbați au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii fac verificări într-un dosar de vătămare corporală din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Doi bărbați au căzut de la etajul 1 al unui restaurant din Constanța, după ce s-au sprijinit de o balustradă. Un martor a sunat disperat la 112