Antena Meniu Search
x

Galerie foto “Doi bătrâni au zburat prin geam“. Greşeala şoferului de TIR care a băgat 11 oameni în spital, după ce a lovit un autocar, în Timiş

A fost activat planul roşu de intervenţie, ieri după-amiază, în judeţul Timiş. Un autocar, plin cu muncitori, s-a lovit violent de un tir. 11 oameni au fost răniţi şi transportaţi de urgenţă la trei spitale din Timişoara. Atenţie, vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 24.01.2024, 09:31

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în apropierea comunei Sânandrei, din judeţul Timiş. Un autocar, plin cu oameni, care circula regulamentar s-a lovit violent de un tir, condus de un cetăţean turc, care nu s-a asigurat când a vrut să schimbe direcţia de mers. Din cauza numărului mare de persoane implicate, planul roşu de intervenţie a fost activat imediat.

Martor: Am înţeles că doi bătrâni au zburat prin geam şi şoferul de autobuz este rănit foarte grav, perforat piciorul.

Un şofer a rămas încarcerat

În total, nouă pasageri din autobuz, dar şi ambii conducători auto au fost răniţi. La bordul autocarului se aflau 18 pasageri din comuna Orțișoara. Majoritatea erau muncitori de la o fabrică de volane din Timișoara.

Pe acelaşi subiect

Zorița Mircov, purtător de cuvânt ISU Timiș: În urma evenimentului rutier, conducătorul autobuzului a rămas încarcerat.

Adina Mîrza, medic specialist: În urma accidentului au rezultat 19 victime, dintre care o victimă mai gravă, cod roşu, două victime critice, cod galben, şi restul au fost coduri verzi, stabili hemodinamici cu monotraume.

Victimele au fost transportate la cele trei spitale din municipiul Timişoara. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferului turc pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » “Doi bătrâni au zburat prin geam“. Greşeala şoferului de TIR care a băgat 11 oameni în spital, după ce a lovit un autocar, în Timiş