Antena Meniu Search
x

Video Doi copii au murit în urma unui accident între două autoturisme şi o căruţă, în Braşov. Alte trei persoane au fost transportate la spital

Doi copii cu vârste de trei, respectiv 14 ani au murit, iar alte 3 persoane au fost rănite în urma unui grav accident rutier petrecut între localitățile Budila și Tărlungeni din județul Brașov.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 08.08.2021, 14:02

Vezi și

În accident au fost implicate două autoturisme şi o căruţă în care circulau trei minori alături de bunicul lor şi s-a produs în această dimineaţă, în jurul orei 10, potrivit unui comunicat transmis de Poliţia Braşov. Imediat după incident, traficul în zonă a fost blocat.

În urma impactului, doi minori de 3 ani și 14 ani au fost declarați decedați, fără răspuns la manevrele de resuscitare ale paramedicilor. Un alt minor de 16 ani este conștient, politraumatizat şi a fost preluat de un echipaj medical care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Alţi doi adulți cu traumatisme cranio-cerebrale și traumatisme toracice au fost şi ei preluați de echipajele medicale și transportați la spital, potrivit informaţiilor furnizate de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Trei persoane transportate la spital

Pe acelaşi subiect

"La data de 08 august 2021, în jurul orei 09.47, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DJ103B, la km 8 + 100 m, între localitățile Tărlungeni și Budila din județul Brașov, a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate două autovehicule și 1 vehicul cu tracțiune animală. În urma producerii accidentului rutier au rezultat 5 victime, trei dintre acestea fiind transportate la spital. Pentru două persoane, cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul", a declarat Nadia Olaru, Agent principal de poliție.

La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Doi copii au murit în urma unui accident între două autoturisme şi o căruţă, în Braşov. Alte trei persoane au fost transportate la spital