Antena Meniu Search
x

Victime în lanţ: angajat CNAIR, băgat în spital de un şofer neatent, în timp ce elibera şoseaua după un alt accident

Un angajat al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost accidentat, duminică, de un şofer neatent, în timp ce lucra pentru a îndepărta efectele unui accident anterior. Bărbatul a ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 16.01.2022, 13:28

- Observator (scop ilustrativ)

”Viteza şi neatenţia la volan fac din nou victime! Astăzi, un coleg din cadrul DRDP Bucureşti a fost victima neatenţiei unui conducător auto care a ignorat semnalizarea pe un sector de drum pe care intervenea o echipă de muncitori”, a transmis, duminică, CNAIR.  

Angajatul CNAIR, internat în spital

Sursa citată a precizat că echipajul SDN Bucureşti se afla în zona respectivă pentru degajarea carosabilului de resturile provenite de la un accident anterior. ”Unul dintre colegii noştri care lucrau pe partea carosabilă la acel moment a fost surprins în spaţiul dintre parapetele lateral şi utilajul CNAIR, iar acum este internat în spital”, a mai precizat compania, potrivit news.ro.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Victime în lanţ: angajat CNAIR, băgat în spital de un şofer neatent, în timp ce elibera şoseaua după un alt accident