Antena Meniu Search
x

Foto Doi elevi din Gorj, daţi dispăruţi: Cristiana nu a mai ajuns dimineaţa la şcoală, iar Alexandru nu s-a întors acasă. Cei doi nu au vreo legătură

Poliţiştii au anunţat, joi, că intervin pentru căutarea a doi minori daţi dispăruţi, fiind vorba de o fată de 14 ani din Rovinari, care a plecat spre şcoală, şi un băiat de 17 ani din Târgu Jiu, care nu s-a mai întors acasă după ce a fost la cursuri. Cei doi nu ar avea nicio legătură unul cu celălalt.

de Redactia Observator

la 28.03.2024, 17:14

Cristiana are 15 ani, iar Alexandru are 17 ani
Cristiana are 15 ani, iar Alexandru are 17 ani

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi cu privire la faptul că minora Cristiana-Florina Doncz, în vârstă de 15 ani, din Rovinari, a plecat de la domiciliu, cu intenţia de a se deplasa la Liceul Tehnologic Roşia Jiu, unde nu a mai ajuns, şi până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălţime - 1,65 metri, greutate - aproximativ 50 de kilograme, constituţie atletică, ochi căprui, păr şaten, lung, iar pe antebraţul stâng are un semn particular.

La momentul plecării, fata purta pe cap o căciulă de tip bască de culoare neagră, în picioare avea o pereche de tenişi cu model floral, un cardigan şi o bluză de culoare neagră, pantaloni de tip blue-jeans şi un rucsac negru inscripţionat.

Băiatul de 17 ani a ajuns la şcoală dar a mai venit venit acasă

Tot joi, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că Alexandru Lucian Stamate, în vârstă de 17 ani, din Târgu Jiu, a plecat de la unitatea de învăţământ la care avea cursuri şi până în prezent nu a mai revenit la domiciliu.

Semnalmente: înălţime - 1,84 metri, constituţie astenică, ochi căprui, păr şaten.

La momentul plecării, acesta purta o geacă de culoare neagră, cu fermoar portocaliu, pantaloni de trening de culoare negru, cu dungi de culoare roşu cu alb (în partea din lateral), în picioare purta o pereche de pantofi sport de culoare negru şi avea un rucsac de culoare albastru-închis.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea minorilor este rugată să apeleze 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi elevi din Gorj, daţi dispăruţi: Cristiana nu a mai ajuns dimineaţa la şcoală, iar Alexandru nu s-a întors acasă. Cei doi nu au vreo legătură