Antena Meniu Search
x

Doi fraţi din Argeş au fost grav răniţi într-un dramatic accident

Doi fraţi din Argeş au văzut moartea cu ochii. Au fost grav răniţi după ce au făcut o cascadorie cu maşina, cel mai probabil din cauza vitezei.

Vezi și

Doi fraţi din Argeş au văzut moartea cu ochii. Au fost grav răniţi după ce au făcut o cascadorie cu maşina, cel mai probabil, spun poliţiştii, din cauza vitezei. Autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori pe şosea şi s-a oprit într-un cap de pod. Martorii i-au scos pe cei doi bărbaţi din maşina făcută praf.

Pe şoseaua care leagă Piteştiul de Câmpulung, martorii privesc îngroziţi maşina distrusă. În ea se aflau cei doi tineri, de 30 şi 31 de ani.

Imediat după accident, cel aflat la volan le-a povestit martorilor că, într-o curbă, nu şi-a mai putut controla maşina. Şoseaua era udă iar şoferul ar fi apăsat prea tare piciorul pe acceleraţie, spun poliţiştii, iar autoturismul s-a răsturnat, apoi s-a dat peste cap de mai multe ori.

Cei doi fraţi au fost ajutaţi de martori să iasă din mormanul de fiare. Au fost preluaţi apoi de ambulanţe şi duşi la Spitalul Câmpulung cu fracturi multiple. Poliţiştii au cerut analize de sânge pentru şofer ca să afle dacă a condus băut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Doi fraţi din Argeş au fost grav răniţi într-un dramatic accident