Antena Meniu Search
x

Video Doi fraţi şi prietenul lor, tragedie pe şosea după ce unul dintre ei a furat maşina părinţilor, în Vrancea. Unul este în comă, altul luptă să supravieţuiască

Un moment de teribilism era cât pe ce să ducă la o tragedie în judeţul Vrancea. Trei copii au fost răniţi după ce unul dintre ei a furat maşina familiei, la doar 16 ani, şi a intrat cu ea într-un copac. Nu s-a gândit o clipă că îşi pune în pericol prietenii sau că poate provoca un accident grav. 

de Adrian Obreja

la 22.03.2024, 13:55

Vezi și

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în jurul orei 2.30, pe Drumul Naţional 11 A, care face legătura între Adjund şi Oneşti. Atunci, poliţiştii şi medicii de la ambulanţă au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier, iar când au ajuns la faţa locului au găsit într-o maşină răsturnată trei băieţi, toţi minori, cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, dintre care doi sunt fraţi.

Adolescenţii au fost preluaţi de către echipajele de ambulanţă şi duşi la spitalul din Adjud, ulterior fiind transferaţi la Focşani, pentru că aveau răni foarte grave.

Potrivit informaţiilor obţinute de reporterii Observator, unul dintre cei trei băieţi, în vârstă de 16 ani, se află în comă și este intubat, iar alt minor a ieşit din sala de operaţie, dar medicii sunt rezervaţi cu privire la șansele de supraviețuire. Cei doi vor fi transferați la Spitalul Sf. Maria din Iași, unul cu elicopterul, celălalt cu ambulanţa.

Doi dintre adolescenţi, la Terapie Intensivă

Pe acelaşi subiect

În acest moment, toţi trei sunt internaţi, doi dintre ei aflându-se la terapie Intensivă, cu răni foarte grave. Al treilea are şi multiple leziuni, dar starea lui este mai puţin gravă decât a celorlaţi.

Poliţiştii fac cercetări în acest moment, pentru a putea stabili cine a condus maşina în momentul accidentului. Cert este faptul că unul dintre ei a luat autoturismul familiei de acasă şi a plecat la plimbare cu ceilalţi doi. Maşina a lovit un copac, după care s-a răsturnat în câmp. Acolo au şi fost găsiţi încarceraţi în maşină de către medici. 

"În cursul nopții, în jurul orei 02.30, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 11A , sensul de mers Adjud-Onești. 

Polițiștii rutieri au stabilit faptul că, un minor în vârstă de 16 ani, din municipiul Adjud, ar fi luat autoturismul aparținând familiei, pe care l-a condus pe DN 11A, a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un copac, ulterior răsturnându-se. În urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a ușoară a minorului care a condus autoturismul, precum și a altor doi minori, de 14, respectiv 16 ani", au transmis reprezentanţii IPJ Vrancea.

Se fac cercetări în continuare în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi fraţi şi prietenul lor, tragedie pe şosea după ce unul dintre ei a furat maşina părinţilor, în Vrancea. Unul este în comă, altul luptă să supravieţuiască