Antena Meniu Search
x

Video "A vrut să depăşească, nu ştiu ce a vrut să facă". Maşini făcute bucăţi pe Drumul Morţii E85, după un carambol cu o cisternă încărcată cu 17.000 l de benzină 

A fost pericol de explozie, ieri după-amiază, pe E85, cunoscut şi ca Drumul Morţii. Patru oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, după un carambol între o cisternă încărcată cu benzină şi trei autoturisme. Mai multe echipaje de pompieri au ajuns de urgenţă la faţa locului pentru a asigura zona. Atenţie, vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!  

de Adrian Bonciu

la 22.03.2024, 11:05

Vezi și

Carambolul a avut loc în apropiere de municipiul Buzău. Şoferul unui autoturism care a vrut să depășească cisterna pe partea dreaptă a fost acroșat de camionul de mare tonaj și aruncat pe contrasens, acolo unde a lovit alte două maşini.

Şofer cisternă: A vrut să depăşească, nu ştiu ce a vrut să facă. A intrat şi după aceea l-am aruncat în domnul cu Audi. Şi am frânat cât am putut ca să nu mă răstorn sau să intru pe contrasens să fac alte victime. 

Cisterna transporta 17.000 de litri de benzină și urma să să fie descărcată la o stație din Buzău. Pentru că a existat pericolul unei explozii, în zonă au fost trimiși pompierii care au asigurat zona.

Ionuț Cășaru, ISU Buzău: La faţa locului au rezultat patru victime din cele două autoturisme, ce au fost evaluate de echipajele SAJ şi SMURD prezente la faţa locului, ulterior aceastea fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Pe acelaşi subiect

Accident pe Drumul Morţii. Trei maşini s-au făcut bucăţi, în urma impactului devastator

Deşi cele trei autoturisme s-au făcut bucăţi în urma impactului devastator, cele patru victime au scăpat cu răni uşoare.

Conducătorul cisternei a fost evaluat la faţa locului, însă a refuzat transportul la spital.

Marian Toader, Poliția Rutieră Buzău: În continuare, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili toate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul.

Circulația pe Drumul European 85 a fost oprită timp de aproape două ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "A vrut să depăşească, nu ştiu ce a vrut să facă". Maşini făcute bucăţi pe Drumul Morţii E85, după un carambol cu o cisternă încărcată cu 17.000 l de benzină