Antena Meniu Search
x

Doi gălățeni și-au stâlcit în bătaie fratele mijlociu, apoi l-au aruncat cu căruța într-o râpă ca să pară accident

Doi bărbați din Galați au fost arestați, după ce și-au bătut crunt cu levierul fratele mijlociu, înscenând mai apoi un accident rutier. Oroarea a avut loc în urmă cu câteva zile, în localitatea Cavadinești, victima fiind în stare gravă la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 19.06.2023, 18:54

Alarma a fost dată chiar de frații bătăuși. Bărbații au sunat la poliție, anunțând că fratele lor mijlociu a avut un accident. Odată începute verificările, agenții și-au dat seama că ceva este în neregulă cu povestea fraților, așa că au aprofundat cercetările și au descoperit ce se întâmplase în realitate. În fapt, cei doi bărbați și-ar fi stâlcit în bătaie fratele mijlociu.

Și-au snopit fratele, apoi au înscenat un accident rutier

Erau toți trei acasă, în localitatea Cavadinești, când au început să se certe. Scandalul a escaladat, iar doi dintre frați au pus mâna pe un levier și au început să-l lovească pe al treilea. Când au realizat că bărbatul este grav rănit, agresorii s-au gândit să însceneze un accident rutier. Și-au urcat fratele mijlociu într-o căruță și au dat bice calului până s-a răsturnat într-o râpă. Apoi au sunat la poliție.

Victima a scăpat cu viață, însă starea sa este gravă.

Pe acelaşi subiect

"La data de 17 iunie 2023, la ora 07.43, Poliția Orașului Berești a fost sesizată prin apel S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat, de 52 de ani, cu privire la faptul că fratele său, de 50 de ani, s-ar fi răsturnat cu atelajul hipo, în zona localității Cavadinești, din județul Galați, fiind rănit grav. La fața locului, au ajuns mai multe echipaje de poliție, precum și un echipaj medical de la ambulanță care a acordat primul ajutor bărbatului de 50 de ani și a solicitat intervenția elicopterului S.M.U.R.D. pentru transportarea în regim de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Galați a victimei, întrucât prezenta multiple plăgi la nivelul capului, a feței, a toracelui și a membrelor.

În zona respectivă se afla și cel care a apelat la S.N.U.A.U. 112, precum și un alt frate al acestuia, un bărbat de 38 de ani, ambii cu domiciliul în Cavadinești. Bărbatul de 52 de ani a declarat că, în dimineața de 17 iunie, în jurul orei 07.30, când se întorcea de la o stână, pe drumul către locuința sa, l-a găsit pe fratele de 50 de ani după ce se răsturnase cu căruța și, întrucât era rănit, a apelat serviciul 112. Echipa formată din polițiști de la Poliția Orașului Berești, de la posturile de Poliție Rurală Bălăbănești și Berești Meria, de la Serviciul de Investigații Criminale Galați, cu sprijinul unui specialist criminalist din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, au efectuat cercetarea la fața locului, iar concluziile preliminare au fost că bărbații de 52, respectiv 38 de ani, l-au agresat fizic pe fratele lor de 50 de ani. A fost întocmit, inițial, un dosar penal pentru infracțiunea de lovirea sau alte violențe, însă, ulterior, a fost schimbată încadrarea juridică a faptei în cea de violență în familie, întrucât după activitățile investigative și de cercetare efectuate s-a stabilit că, la data de 16 iunie 2023, în jurul orei 19.30, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, în timp ce toți cei trei bărbați se aflau la locuința celui de 52 de ani, cel de 50 de ani ar fi fost lovit de către frații săi cu obiecte contondente în zona capului, a toracelui, a abdomenului și a membrelor. După agresiunea fizică, cei doi bărbați de 52 și 38 de ani l-ar fi urcat pe fratele lor în căruța acestuia, după care ar fi condus calul, iar, după aproximativ 150 de metri, căruța s-ar fi răsturnat. După probatoriul administrat în cauză, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, a celor doi bărbați. La data de 18 iunie 2023, aceștia au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, iar, ulterior, la Judecătoria Târgu Bujor a fost aprobată și dispusă măsura arestării preventive a persoanelor bănuite de comiterea acestei fapte", a transmis IPJ Galați.

Potrivit unor surse, bărbatul bătut ar fi fost implicat într-o relație amoroasă cu o fostă iubită a unuia dintre frații care l-au lovit.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Doi gălățeni și-au stâlcit în bătaie fratele mijlociu, apoi l-au aruncat cu căruța într-o râpă ca să pară accident