Antena Meniu Search
x

Video Dragoș Furtună, patronul împuşcat şi bătut de motocicliştii Hells Angels, amenință după externare: "Au fost niște proști care o să plătească"

La trei zile de la atacul care a șocat capitala, cel în care membrii ai grupării Hells Angels l-au înjunghiat pe patronului unui restaurant din Capitală, membru și el al grupării Bandidos, Dragoș Furtună iese public cu noi amenințări. "Cei vinovați vor plăti", transmite acesta pe o rețea de socializare. Între timp, poliția nu a anunțat nici măcar că ar avea un cerc de suspecți.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 17.06.2023, 19:13

Vezi și

La o zi de la externarea din spital, Dragoș Furtună, unul din membrii grupării de motociclişti Bandidos, a ieșit public cu noi amenințări. Vizaţi sunt chiar atacatorii săi, cel mai probabil rivalii de la Hells Angels.

Dragoș Furtună, victimă: Nu e vorba de răzbunare, nu e vorba de nimic, au fost niște proști care într-un fel sau altul o să plătească pentru ce-au făcut. 

Asta dacă vor fi găsiți. Dinspre anchetatori nu vine nicio informație despre vreun posibil cerc de suspecți.

La o zi de la externarea din spital, Dragoș Furtună a ieșit public cu noi amenințări

Pe acelaşi subiect

Bogdan Dinu, reporter Observator: La trei zile de la atacul mafiot, agresorii din banda Hells Angels încă sunt căutați de polițiști. Autoritățile ar avea însă mult prea puține indicii. Omul de afaceri a fost deja audiat de polițiști, asta deși nu a depus nicio plângere până în acest moment. 

Motocicliștii cu vechime în astfel de organizații ne-au mărturisit că răfuielile sunt ceva obișnuit între membrii grupărilor. Dar fiecare plătește pe cont propriu

Alexandru Cazan, liderul Gremium Nomads MC: Eu am cunoscut capii la nivel european. Se mai zgândăresc în funcţie de politică zonală. Aici nu e vorba de organizaţie periculoasă, e vorba de persoane periculoase

Dragoș Furtună a fost înjunghiat, bătut și împușcat cu un pistol cu bile în mijlocul clienţilor de la restaurantul său. A stat două zile în spital, unde a și fost audiat. Recuperarea pare că decurge bine.

Dragoș Furtună, victimă: Vă mulțumesc tuturor care ați fost lângă mine, toți care m-au sunat, toți care au spus că vor să fie lângă mine, sunt foarte bine, m-au zgâriat pisicile puțin. Să ne vedem cu bine la distracție, nu la evenimente din astea. 

După publicarea acestui film, omul de afaceri a postat pe facebook un clip din 2016 cu o bătaie între mai mulţi motocilişti, iar mesajul e o ironie la adresa rivalilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Dragoș Furtună, patronul împuşcat şi bătut de motocicliştii Hells Angels, amenință după externare: "Au fost niște proști care o să plătească"