Antena Meniu Search
x

Doi iubiţi piromani terorizează un sat din Buzău. Dau foc gospodăriilor pentru plăcerea de a vedea cum ard căpiţele de fân

Localitatea Puieşti, din Buzău, este sub teroare, după ce doi piromani, un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 40 de ani, au dat foc la anexe din mai multe gospodării.

Localitatea Puieşti, din Buzău, este sub teroare
Doi iubiţi piromani terorizează un sat din Buzău. Dau foc gospodăriilor pentru plăcerea de a vedea cum ard căpiţele de fân - Imagine ilustrativă

Localitatea Puieşti, din Buzău, este sub teroare, după ce doi piromani, un tânăr de 19 ani şi un bărbat de 40 de ani, au dat foc la anexe din mai multe gospodării. Un sătean a fost la un pas de moarte după ce flăcările au ajuns la câţiva metri de locuinţa sa. Din fericire, vecinii l-au scos la timp din casă. 

Din acel moment, localnicii nu au mai avut linişte şi au depus plângere la poliţie. Deşi piromanii au fost reţinuţi, după 24 de ore petrecute în arest li s-a dat drumul.

Oamenilor le este teamă ce cei doi vor da din nou atacul şi spun că au ajuns să nu mai doarmă noaptea de frică. Sunt hotărâţi chiar să recurgă la proteste în faţa Primăriei Puieşti dacă autorităţile nu vor lua măsuri împotriva celor doi. 

Cei doi bărbaţi ar fi iubiţi, iar motivul pentru care pun foc în gospodăriile oamenilor este plăcerea de a vedea cum ard căpiţele de fân.

Pe acelaşi subiect

"Cel mai în vârstă l-a obligat pe ăsta tânăr să dea foc. A zis că îi place să vadă cum arde și, dacă îl iubește cu adevărat, o să dea foc unde zice el. Ăsta mic, dacă e îndrăgostit de el, l-a ascultat. S-au dus amândoi noaptea, au dat foc și s-au uitat cum arde.

Pagube de sute de milioane, munca oamenilor dusă pe apa sâmbetei, iar cum sunt liberi și tare ne e teamă că vor porni din nou incendierile. Facem plantoane noaptea, fiindcă ne e teamă că ne dă foc în casă", a declarat un sătean pentru presa locală.

Plăcerea ciudată a unuia dintre cei doi iubiţi a fost la un pas să-i ia viaţa unui localnic. Surprins de flăcări în toiul nopţii, bărbatul a fost scos de vecini în ultima clipă din locuinţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Doi iubiţi piromani terorizează un sat din Buzău. Dau foc gospodăriilor pentru plăcerea de a vedea cum ard căpiţele de fân