Antena Meniu Search
x

Video Doi minori şi un bărbat de 43 de ani, reţinuţi pentru trafic de droguri. Vindeau cocaină lângă o şcoală din Târgu Jiu

Trei persoane, doi minori şi un bărbat de 43 de ani, au fost reţinute pentru trafic de droguri după ce ar fi transportat şi comercializat cocaină în apropierea unei școli din Târgu Jiu. 

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 08:51

Vezi și

Ulterior, polițiștii au percheziționat locuințele suspecților unde au găsit și ridicat peste 150 de grame de cocaină și două pistoale cu aer comprimat. Bărbatul și minorii de 16 și 17 ani vindeau drogurile în schimbul a 350 lei pentru un gram. Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să meargă în instanță cu propunere de arestare preventivă.

Controale au fost de asemenea, și în județul Ilfov și în Capitală. Polițiștii au confiscat peste 800 de grame de droguri, 15 telefoane și 25.000 de lei în urma perchezițiilor domiciliare. Iar patru persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Doi minori şi un bărbat de 43 de ani, reţinuţi pentru trafic de droguri. Vindeau cocaină lângă o şcoală din Târgu Jiu