Antena Meniu Search
x

Doi morţi, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe Valea Oltului. Unul dintre autotrenuri a luat foc

Accident grav în această dimineaţă pe Valea Oltului. Două TIR-uri s-au ciocnit frontal, unul dintre ele luând foc. În urma impactului violent, cei doi şoferi au murit. 

de Redactia Observator

la 12.04.2022, 19:54

La fața locului au intervenit șase autospeciale ale pompierilor. Unul dintre camioane, condus de cetățeanul turc, transporta floarea soarelui, iar celălalt, condus de român, transporta borcane cu muștar, informează reporterul Observator Cristina Oprea. 

Accidentul a avut loc la ora 5.00 dimineaţa, pe DN7, pe raza localitatii Brezoi-Proieni. Deşi iniţial şoferul român a fost găsit conştient, acesta a murit din cauza rănilor. În urma impactului, o femeie a ieşit prin parbriz. A fost găsită inconştientă, fiind preluată de un echipaj SAJ şi transportată la UPU Vâlcea.

Din primele informaţii, TIR-ul din Turcia venea dispre Vâlcea. Se pare că şoferul turc ar fi adormit la volan şi a intrat în cel din Braşov, care se deplasa pe sens opus. Femeia rănită are 35 de ani. Este intubată şi sedată, are edem cerebral, contuzii pulmonare şi fractură la piciorul stâng.

Traficul rutier este în continuare blocat pe ambele sensuri. Tronsonul de drum pe care a avut loc accidentul e recent asfaltat. Nu s-au putut trasa marcajele încă din cauza temperaturilor scăzute. 

Ce spun poliţiştii 

"În aceasta dimineaţă, la ora 05.03, angajaţii din cadrul ISU Valcea au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN7, pe raza localităţii Brezoi-Proieni accident în care au fost implicate  două TIR-uri. În urma producerii accidentului, unul a luat foc. Pentru remedierea situaţiei, intervin şase autospeciale de intervenţie (1 ASAS şi 1 SMURD  de la GI Brezoi, 1 Descarcerare de la GI RM. Vâlcea şi 3 echipaje ale  SAJ). Traficul rutier este în continuare blocat pe ambele sensuri. Se lucrează pentru deblocare şi restabilirea stării de normalitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Evenimente » Doi morţi, după ce două TIR-uri s-au ciocnit frontal pe Valea Oltului. Unul dintre autotrenuri a luat foc